Mar 27, 2010

Macam best jek teknik make up nie...

salam.. nak share sket video teknik arabic make up nie.. macam best jek.. nak testing2 lom ade masa lagi.. just bookmark kat blog saya nie.. hehehe..

so sape2 rase nak cuba.. tgk lar teknik ni ye.. gorgeous gituuu....




Fuh.. mengancam jiwa... sape leh make up kan saya cam gini??? *memberontak jiwa nehh..mau make up seperti ini...* wahahaa

6 SuKe KoMen..:

rasanya awak tak make up pun dah ok..lagi cantik

incik chenta, hehe skali skale mau jugak perubahan.. bukan slalu.. :) hehe tq

yeahhhh..nak blaja make up la gne...heheh

Honey, lajar2 rugi tak lajar dari skrg..hehehe

oh sis..kalu sapa make up sis mcm ni..alangkah cntik nya kamoo..
saya pun nak gak..ahaks...berlapis2makeup mata saje kan..tp saya suka..=p

Dsana'a, yup.. hek2.. sy tak tau lagi cnatik ke tak..tak pernah mencuba..tp akan mencuba..hehe.. kamu pun ape salahnye try la blajar make up arabic ni.. mesti cantik jugak ;)..jgn suka saja.. try dlu..mesti suka akan menjadi :)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More