Feb 10, 2010

tiada kena mengena..

Kalau seseorang tu tetiba menyanyi dalam bilik air, yang selama ni beliau tak pernah pun menyanyi time mandi, tapi hari tu tiba2 beliau menyanyi.. nyaring lagi tu... mcm nak test vokalis yg mane hebat jek...hhahahaa... KENAPA?? dan MENGAPA??

10 SuKe KoMen..:

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.

sebab die kena paksa mandi,die x suke mandi,sbb tu die buang tebiat dia untuk mandi smbil nayayi..wahaha

Agakinyer ari tu mood baik..
x pon.. terberkenan pulak ngan ujibakat nyanyian yg dianjurkan.. mcm nak test suare sama ada blh saing mawi or tok ti ker tak?heh3x..

Syed, huhu klu kene paksa mandi..mesti dia nangis time mandi tu..huahuaaa

Ena, tu lar agak nyer lar mood die baik gak kot..hehee... mane leh lawan mawi... mawi suare cun lagi,,hehe

de asik dengo lagu tu dari satu ari satu malam.. sampai melodi itu lagu asik terngiang² kat pala otak de... pastu tanpa disedari de menyanyi.. agak²nya rasa sedap plak de dengar sore de sendri, terus de sambung nyanyi lagi..
sekian karangan saya.. time kasih!

Sis ana akan nyanyi kuat2..nyaring sgt2 ble time tensen.Tak tau la nape..tp ble kuarkan suara kuat2 camtu rs tenang yg amat.Sampaikan org xleh detect yg sbnrnya sis ana beremosi sedih!tp time hepi lak sis ana lbh cool..x ckp byk sgt..pelik kan..??

eh? dia dok ske mandi pagi,sejuk..sbbtu die nyayi,nk bagi panas skit..huhuhu

aslm..
hmm,maybe dia takut masa tu.
so nak tenang kn diri dia,kena nyanyi la..ahak3

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More