Feb 2, 2010

Sport Car dan Awek Cun...LELAKI...memang tak boleh dipisahkan..........


Selebihnya.korang layan kat google jelah.. tak pakai baju pun ade! Wahahaa... bebulu dah mata..kurang daa pahala aku Incik Google Wehh!!

Nak tanya korang lar kan...

Kenapa model girl atau senang lar saya panggil 'AWEK CUN' lebih jelas lagi 'AWEK SEKSI' mesti akan jadi trademark untuk kereta-kereta serba mewah atau Sport car nie..kenape mesti berkait rapat dan tak boleh dipisahkan...??



Dimana sahaja..
Korang search lar kat mane2 pun! model kereta comfirm VS dgn model pompuan a.k.a Awek Seksi mekcii!.. sama ada kat magazine, internet, kotak2 mainan kereta control tu, sehingga kan dlm game pun dah jd bahan iklan yg biase.. Budak2 yg menengok pun buley meleleh air liur..*dah tau dah.. kat mane tempat sedap mata nak memandang!! xpayah ajarkn..*



Lelaki, kereta, awek-awek tak boleh dipisahkan...
Nak tanya lah mereka 'Lelaki' ini, korang sayang kereta atau awek atau bini?? waaahhh....awek? bini? haa...jawab2!!!
Tau lar kena yg kereta mahal2 tu sampai beratus ribu, mesti lar syg kereta lagi.. ye tak? BINI...hantaran & mas kawen pun tak sampai berpuluh ribu... awek? lagi lar... setakat bawak jalan2, bg makan, bg minum, kena lebih ngam bg sedap korang..tol tak?
*Kalau ada yg terasa jgn marah.. just my opinion.. and sudut pandangan mata hatiku..wahaha..*



Trend bg Mereka yg ade sport car..

Sehinggakan ada dikalangan mereka nie, selagi tak dapat Awek Cun / Comel / Cantik/ Cekcii.. TAK SAHH!!.. bg kata mereka "Kalau tak cun, tak meletop r kereta aku beb!!!" haa... see... PENGARUH Media Sport Car.. Enjoy punyer pasal dan nak tambah kesedapan kereta mereka mesti kene ada Awek CUn ni.. PEngaRuh..PengArUh....


wehh..kamu ni mcm tak cukup lemak..!

Faedah BAIK punyaaa!!!
"Habis MADU, SEPAH Dibuang" pesanan untuk awek2 diluar sana.. DOn't Be Meterialistik.. atau lebih mudah nak faham 'GILA BESI' sebab lelaki jenis ni sekejap sahaja. lepas dpt tayang korang (yang mane rase CUN) pada kawan-kawan dorang, then hangkot korang sana sini, enjoy sana sini.. DOrang TAKKAN BUAT KORANG BINI...cayee lahh... kecuali betul2 yang baikk.. *ade yg baik pun mcm tu jugak!* haishhh dunia..dunia...


Hakikatnya.. Ini lah LElaki yg gilakan Sport Car tak dpt nak dipisahkan dgn Awek Cun.. Coz, keserasian pandangan ada disitu.. Owhh.. tidakk.. lebih serasi kesedapan memandang body itu.. Body kereta atau Body awek?? *Pkir sendiri laaa....!* Tarikannya ada disitu.......
Tak semua LELAKI sama... okey..just my opinion ;)

P/S : Entry ini hanya lah luahan dan pendapat saya sahaja.. tiada yg kena mengena org sekeliling..tapi kena mengena kpd sesiapa yg terasa... ;)

8 SuKe KoMen..:

tak suke sport car....

tapi suke guitar dan awek sebab cam dalam ayat last, "body guitar atau body awek?"

Answer: Memana pun bole...pasal sama aje. hahahaha~!!

p/s: ok ok..just kidding. tak tau nak komen ape... hmm, yang penting jgn stereotypekan lelaki ye :P

ermmm blh lah kot
setuju gak...
sebab sport car nih ramai lelaki yang ader
hhahaha

ermmm blh lah kot
setuju gak...
sebab sport car nih ramai lelaki yang ader
hhahaha

hurmm.....ade kebetulanye disitu...huhu...kite leh tengok sape yg 1st buat TREND kereta sport, awek cun? dan apa tujuanya...huhu..lu PK lah sndiri.. :)

ala aja..xyah tgk jauh..kat trg ni je..kalau tgk laki bwk kete sport sket..mest awek 'hot' duk seblah punye la

Yanie, tu lar..aku tgk kat trg ni je la..tu leh jd perspektif sendiri entry ni..huhu

Tu namanya promotion
Ada perempuan cantik, lelaki terus nak tengok
Kalau perempuan hodoh, gemuk and tua jadi promoter belum tentu nak singgah beli kan? kan? kan?
macam jugak permpuan suka tengok lelaki ensem
kalau lelaki tu muke macam tukang pecah rumah jual barang, confirm lari sebab takut
so skrg ni pasal lelaki bwk sport car ada gf cun
adat r
kalau dah ada sport car=kaya
so perempuan dgn x malu trus suka walaupun muka lelaki tu mcm pecah rumah
realiti hidup


perempuan yang baik utk lelaki yg baik kan

Iffy, betul tuu.. dan ade jugak lelaki yg jenis tak berduit lagak mcm ade duit..da hal hutang miutang keliling pinggang..huhu...

tapi ni lah unsur2 yg dibawa oleh yahudi untuk melekakan umat islam yg lemah....

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More