Feb 18, 2010

Holiday @ Cameron Highland :)


My Family..

Salam..

Waa...rase macam berabad lamenyer tak update blog..sangat sibuk dengan holiday baru2 nie...lepas balik dari holiday kat cameron highland sibuk plak dgn kerja dan jumpa kawan-kawan lame.. yelah ade yang masih bercuti lagi.. seronok kan dpt cuti lame2? hehee..ape2 pun yang masih bercuti tu selamat bercuti dan berseronok okey!..


Awek dlm Bee Orenn

JOm layan gambor saya dan family di cameron highland..dan kebetulan birthday BFF saya yatie pada 15hb, so celebrate lar skali kat sana.. Happy Birthday to yatie, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Yatie, BFF saya pun ikot coz die bukan sahaja BFF saya tapi Biras saya dah macam saudara sebab kakak die marriage dgn ayah sedare saya.. hehe..


Birthday Gift For Yatie..


Yatie & Me

Holiday berjalan lancar selama 3 hari 2 malam, stay kat Puncak Arabella Pan House Apartment.. Alhamdulillah, walaupun dikatakan public holiday sangat lah ramai dan mahal brg2nya.. tapi takde lah mahal sgt..so boleh berunding.. orang yang berkunjung ke sana tak payah ckp lar.. jem tu tetap jem.. huhu tapi sgt best walaupun tak sesejuk seperti genting highland atau kundasang iaitu di Kaki Gunung Kinabalu, Sabah. *erghh windu kat sabah..rase nak stay back kat sana lagi* huhu pejam celik pejam celik dah 7 tahun saya meninggalkan Sabah dan bermastautin di Terengganu nie..





Semasa perjalanan ke Cameron Highland tu, ada lah dalam 4 buah kereta termasuk Bee Orenn saya, Humm.. macam-macam karenah.. sementara nak sampai puncak Cameron Highland tu, temperature pajero ayh naik lar, ekon meletop lah, kipas tak bergerak lah... yang paling cool Bee Orenn je lah..gagah lagi berani, laju jek kamu ye Bee Oren..mentang2 tak cukup setahun lagi! wahahaa.. ALhamdulillah tak buat hal..*Tuan badan je buat hal, sakit lenguh sana sini kes drive je..suh ganti dgn cik Yatie drive, macam2 alasan bagi kat aku..haishh!*


Anak2 Dara & Mak Dara :)

Yang paling Best Ibu terchenta.... sangat2 verangan nak ke cameron highland... last2 sampai jugak...seronok tak terkata.. biar penat..asal terubat kepingin di hati..huhu...


Lovely Couple.. ayah & ibu :)


sembang ngan pekebun bunga... :D


Ku petik ini daun teh....

Malam2 buat BBQ, best makan ramai2... suasana malam perghh....sangat lar sejuk.. nak sentuh air pun rase macam tak sanggup..beku jari2...huhu... *yelee sejuk bebenorr....*



Hehee... ok lah kawan2 selamat bercuti semua.. Kuliah saya dah start this week..may be next week dah ade Midterm.. Assignment satu ape pun tak tgk tak start lagi..huhuh... Insyaallah sempat saya update lagi sweet story ok.. tata.. Love ya!

11 SuKe KoMen..:

Cumel2....lepasni leh g honeymoon plak kt situ kn.. :)

mcm knal ur dad la....hmmm(fikir)

Syed, hehhe...yelah nak g honeymoon ngan sape laa..huhu

Fark, ye ke? fikir2 jgn tak fikir..hehe

Sonoknye..nway. tks for the souvenir.Igt gak kat sis ana ek..hehe.

bestnye...dh lm xpegi holiday kat cameron.

aqilah, hehe jgn jeles..jeles kena pergi la...hehe

Sis Ana, same2..semestinya lah kena igt..org paling dekat hehe...

lemonade, hehe klu dah lame tu..kena pergi lah lepas hajat.hehe

Yatie,best for you too.. ;)

Ween, bestt... :)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More