Feb 24, 2010

Busy BERTIMPA2...ape masalah aku nie??

Holaa.... *tetiba*

Salam.. Pe khabar kawan2? ada sihat? ada ceria? ada busy?



Sesungguhnya...
this week membuatkan otak saya menjadi 'biol' seketika atau lebih sedap didengari 'nyanyokk'..

Kenapa jadi begitu..?....

Setelah assignment yang ditangguh2 *tangguh lagikk!!!*, tempoh submit yang semakin hari semakin sikit *padan mukerrr!!*, dan time saya kusyuk nak buat assignment banyak plak kena buat Quotation Projek dan L/O untuk barang2 binaan sampai.. then kena out untuk hantar menda2 alah tu.. by email/fax tak MO.. *mau jumpa tokey jugak! hampeh...*
- ni lah penangan anak tokey gile glamour! -
+
Otak jd mengong + nyanyok.. coz elok2 ngadap coding java beralih arah ngadap draw plan projek yang berpetak2 dan byk ukuran kena baca.. huhu.. pening2...

Huuuhuu... T_T

Ok lah..cancincau dulu lah.. lapors daa...happy lunch sumee... :)


Wink k.. ;)

5 SuKe KoMen..:

studi jgn x studi yer.. x per ting tong kejap.. jgn lelamer sudah..

Ena, hehe.. tu r hope 2 seminggu ni je..huhu

haha..kamoo sangat bz dalam keadaan tersenyum ;)

dizzydude, kerana senyuman itu lah segala pengubat ke'bz'an ini.. ;)

good luck, bnyakkan berdoa supaya diberi petunjuk.. :)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More