Jan 18, 2010

Wedding...wedding...wedding......

uhukk3.. *batuk* sila pakai mask!

Assalamualaikum....ape khabar? sihat kah? dah makan kah?

hek2..sorry kawan-kawan bloggers... baru-baru ni menyepi kan diri..adalah dalam 3-5 hari gitew tak hupdet..huhu... al-maklum lar..sibuk di tambah lagi Incik Talekom menghupgred kan line telefon di sekitar kampung saya ni..dalam 2 hari gitew..tak igt..tapi lama jugak lar saya tak dpt online...Owhh tipu klu saya kata tak rindu untuk blogging... hek3..

Ok weekend baru2 ni... pergi kenduri kawen then jumpa si yati my bestfriend ni.. so, weekend saya minggu ni tak sunyi sangat mcm sebelum2 ni...huhu..sangat best...



Lagi-lagi dapat get together bersama ex student Universiti Darul Iman (UDM), konvoi beramai2 ke rumah Ratna.. di Chendering Kuala Terengganu. Owh...sangat dekat dgn kampung saya... :)

Ok jom layan gambar wedding day Ratna ni..
Sebelum tu nak wish, Semoga Ratna & Hubby berbahagia selalu, Semoga Allah merahmati kebahagian yg dikecapi. Selamat Pengantin baru dari Areja, family dan kawan2 Udm. :)





Tuan Belog itu mesti....

6 SuKe KoMen..:

dua2 chantek,.kak aja ngan pngantin,.hehehe

nursyafiqashafie : hek3...takde lah..pengantin tu chanteq lagi..

dapat jumpe kawan lama2 mesti best :)

aslm..
tuan nye blog ni bila lagi.he3..
kalo da ada tu jgn lama2.

lanz : tak taw lg lar lanz..hehee ade jodoh tu Insyaallah. :)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More