Jan 12, 2010

Unsur2 MASONIC dlm AJL 2010

Salam
Cakap, sape tak saksikan Anugerah Juara Lagu 2010 (AJL 2010) baru2 ni? mesti lar seluruh rakyat Malaysia tengok ape kan?..lagu2 yang best lagi mantop2 vokalis nya...Juga persembahan2 yang buat kita KAGUM!! sangat mengujakan..dengan biasan lampu yang bergemerlapan, bergemilangan dan segala berrrr lah...


Persembahan & Vokal dari Siti Nurhaliza + Lan (exMUH)
Memang best! tapi tka jugak ku sangka ada unsur itu.......

Yang menang plak si Aizat, Yuna, Faizal tahir dan lain2 memang sesuai dengan vokal dorang yg sgt best.dan persembahan yang juga sgt mantop2!..terutama persembahan terakhir kumpulan SEARCH...*aku dah agak dah...ingatkan ape yg liplap2 huruf S n ada mata kat blakang pentas tu..upenyer unsur MASONIC*

Tapi korang perasan tak dalam persembahan2 kat AJL tu ada unsur2 MASONIC..??

tau kah anda apa itu unsur MASONIC? Jom lah kite terjah blog nie...


Semoga kita di rahmati dan dilindungi oleh NYA...Insyaallah.

9 SuKe KoMen..:

terima kasih... saya pun x perasan perkara ni... huhuhu...

Naz : same2...sama2 lah kita beringat...dan menyebarkannye demi saudara seagama kita..Terima kasih sudi singgah :)

Miss Cinta : Thanks.. bace yek! sama2 kita bringat :)

terlepas tengok opening ct ..huhu

tak pernah tau ...thanks ! :) hee

salam....

saya pun perasan jugak..ramai yg tak perasan unsur2 ini telah diselitkan,

kesimpulannya, ini memeri gambaran kepafa kita bahawa kita tidak dapat lari daripada unusr Dajal ini..

"lambang JL" tu satu contoh yg jelas..

Anak Laut : salam, betul tu AL..menda dah nampak depan mata...tapi masih manusia ni alpa..
thanks sudi singgah :)

ehhh...kita pembaca blog yang sama la..

mane awak dapat link ke blog tersebut..?

sila beritau sya

:D nice to meet

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More