Jan 19, 2010

Tipulah...kalau kiter tak Happy kan??? -Bff

Wehh..korang layan tak Cinta Balqis tadi? sukew2...Happy Ending...tapi sedey...
huhu cemane tu?? tapi memang best lar.nasib tak bermadu..hek2..tu lar bukan senang nak share kebahagiaan tu..lagi pun adil lar untuk si Hassan tu kan..die pun nak kebahagiaan die jugak..humm..ape2 pun dah Happy ending...hehe..Ok lah close!

Salam...
Sape kate 'lonely' tu akan kekal selagi tak jumpa 'someone'??
Someone untuk siapa?? cuba jawab!!
Adakah someone tu semestinya untuk lelaki mungkin yang bernama kekasih? boyfriend? kekasih gelapku? ohhh...kekasih cerahku?? atau...tunggu org mai minang lah...haaa baru lah tak lonely dah...

Sampai bila nak tunggu 'Lonely' tu berkubur macam tu saja? takde cara lain kah??
Owhh...apa guna kawan-kawan yang ada kalau tak paksa mereka ini untuk hangout bersama??
kan ida? kan yati? kan bloggers? hehhe...
"tetiba membebel yg bukan2.." *Abaikan...*

Baru2 ni..on weekend laa..semestinya kan... asik2 lepak sorang2...bosan betul,
Alhamdulillah yatie balik kampung, so cik Ida yg Comel pun ade jugak kat UMT, so ape lagi!

Yang di janjikan lah..lepak bersama, sambil melepaskan 'tencion + Lonely' di hati memasing... dan kebosanan may be jugak boleh dikatakan kerinduan...di mulut kami tak lekang nama Cik Hana dan Ina juga sentiasa disebut dgn ingatan dan Nostalgia zaman kuliah dulu...Ya! kami teramat 'Close' friendship will never die....


Ok jom layan close up ni... camera woman yg asik berlari snap pic by my camera ni adalah cik Ida cOmeL..huhu... *gedik gile rasenye!* haha


macam cover majalah je..hek3..aksi santai.. *Suke2*


"Ida, nape time ni pose mu nampak 'ramping' gitew..?"


Ohh! I Like This Pic..So much! sweet pose by yati.. :)
Look like Yati macam ade chemistry wif my Bee Orenn! ahak2...

Tipu lah kalau saya kate mereka2 ini tak kenyang lagi..padahal baru je balik dari kenduri kawen Ratna. makan nasi minyak. semua full time ni..tapi taram lagi ngan favourite Sotong goreng celup tepung dll... walaupun sudah kenyang..bila dah reramai dan lama tak jumpa cam gini...makan banyak mane pun tak sedar...tetap diisi dengan lahapnya...abis licin! Alhamdulillah...


Muker senyum dah dpt hajat - dapat beli sotong, udang, dan keropok lekor goreng celup tepung then lokasi tepi pantai nak bentang tikar sambil makan ala2 berkhelah gitew..


Hum..nyum2..sila telan airliur sedikit demi sedikit.... :D


Time tu melahap...sehabis baik :)


Alhamdulillah..setelah kenyang...sesi bersantai..
Ida cuba membela perut di bentangkan atas tikar merahku...


Sesi makan angin pantai..
sambil menikmati bencana hakisan tebing pantai dek kerana buatan manusia...

"disini kami berkenal...
disini kami bersuka ria...
disini kami bersedih...
disini kami bergaduh...
disini kami susah senang...
dan disini juga kami bergembira dan melonjak kegirangan...
Semoga persabahatan ini terus kekal nan abadi.."


dulu..kita pernah dpt title 'Power puff Girl' masa di zaman kuliah...
dedicated to Hana & Ina also.. :)


Ape Gaye lar nie? haha..
wehh tak senonoh!
*tak macam anok dare pom...weh..mcm anok deraararaa laa...! huhu*


We together forever... Bff
*ayat mcm taknak berlaki jew!* haha...

Insyaallah..mane yg terbaik..kita teruskan..mane yang tak elok di tinggal2 kan...
Semoga persahabatan ini diberkati Allah Taala..
Tipulah kalau kami kate..tak rindu kamu! (hana & Ina).

Thanks to Ida & Yatie buat saya tak lekat kat rumah 2 hari ni..muahahah...

17 SuKe KoMen..:

yeaa..cik Epal, Friend forever :)

aslm..
jaga la persahabatan agar kekal selamanye.
posing2 smbil makan yer...leh masuk dlm cover jalan2 cari makan.he3..

lanz, heheh..ye tak? mereka2 ini kekanakkan je nampak..hhehe

bencinyerr...............
nak itot... =(

Yezza...suke tgk ending 'Cinta Balqis'.Hope ending 'Cinta Aja' n 'Cinta Ana' pon hepi gak kan..kan..kan!igt ja..sometimes our true love just in front of us.Terkesannyer!

Hana, heheee tak baik oo benci2...hek2..Insyaallah ade rezeki kiter jmpA Lg :)

ana, haah lar sis..cinta tu dpn mata je..tk sedar..huhu best ending nyer...

wow..nek myvi kgemaran aku...hahah...nie kuor bape org,bertiga o berempat??t,mbah sowg lagi leh ak??wkeke..adiooss..¬!

zamfadliez, hehhe kuo ber'3 je tuh...nak tambah? klu muat dipersilakan..hehee

syed, peye kuat makan ? huhu...dopp awww

Perthhh memang lawa giler kereta tersebut.

touyakaruma : hek3..jgn puji sgt..kang makin kembang lak kereta tu..hek3...thanks :)

ja...sori lmbt bg comment..aku 2 3 hari ni bZ skit..waa..lawa2 gmbr kite eh...nak2 gmbr aku kt kete mu tu..hoho..nnti aku blik kite pi ronda2 lg k cyg..muahh!!!

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More