Jan 1, 2010

Tidak Diizinkan....Hanya PersonaL...

Salam bloggers!! masih menyambut New Year ker? hehe...Ape2 pun Have fun OK...saya just ala kadar sahaja... Weekend ni pun may be sibuk dgn majlis Asyura..hehe tak sabar rasenyer nak makan Asyura...teringat 4-5 tahun lepas dulu, kena jaga kawah smbil kacau2 Asyura dalam kawah tu.. mau nak tercabut pinggang ni..peluh tak payah cakap lar..Nasib ler tak masuk lam kawah Asyura tu..hek2..
So tahun ni, Alhamdulillah buat lagi...kali ni abg-abg bujang ramai yang datang nak 'Mengucau' Asyura tu...hehe.. so takde lah yg sakit pinggang dah...tapi comfirm kerja di dapur...GARENTI!!..huhu...

fuhh..kenape lah 3-4 hari ni asik teringat Nasi Lemak dan Sambal Tumis Kerang? klu teringat mesti tertelan air liur ni...

Cedey....sangat..Nak joint...tapi tidakk diizinkan...saya pun tak sedap hati..yelahh sempena musim new year 2010 ni kan..ramai yang joint contest....so termasuk lah saya...sape yg tak teringin nak joint2 berseronak jugak ngan contest tu...sambil memperomosikan blog memasing...dgr hadiah yang best2...

Tapi sayangnya...contest tu banyak yang bertanding perihal 'Kecantikan'..Uikss? layakkah saya? huhu...mula2 dah make up...rase dah mcam Gorgeous gitew... *Dushh! Dushh! Perasan!*
bila tilik2 semula pic2 saya...ade yg tak kena..so harapan putus..terase malas plak..huhu lagi2 nak make up semula..coz saya ni suke make up bila ada Mood jerk..hak2... apaa daa... biarlahh tatapan gambar saya hanya personal..sahaja....huk..hukk...hasilnya..........


Malu..malu..maluu.. *Hampehh!*


Lalalaa~

13 SuKe KoMen..:

dah tak sambut...heee selamt tahun baru...suka make up kamu, cantik !

x pernah pn join contest. teringin nk join tp bila nk join je mesti mls dtg berganda-ganda.hihi

gambar ni pun ok jugak..kalau ada contest just bagitau...i vote for u

Aqilah : ehee..thanks dear! Aqilah boleh buat jugak..pastikn ade mood nak bersolek..hehe

lemonade : huhu..same lar kite...tapi bile dah solek tak menjadi jd putus asa plak nak joint..hehe

mylife-mysin-myfate : hek3...thanks...tapi memang tak joint da...sibuk je rase..tarikh contest2 tu sume da nak due date laa..

aslm..
sy pun suke bubur tu,kamu ni suka pakai celak eh,huhu..

Lanz : sangat2 suke..takd ecelap..mcm tak lengkap je rase..hehe..

Ana : hak2.klu buley 2010 ni tak nak da comel..hehe..tp takperlah mekasih2..hehe
*diet kene bermula..*

Syed : kamu memang mengada Incik Syed!

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More