Jan 27, 2010

Nak tgk Jelmaan Syaitan tak??

korang kenal tak Criss Angle dan selalu gunakan trademark 'MindFreak'? biase tak dengar mengenai dia? yang mat saleh dok puja je mamat ni.. siap sembah pun ade.. gilors! ni lah org yang bakal mendajjal kan kite...









Banyak lagi sebenarnya aksi2 magic mamat devil ni... yang lebih mengerikan pun ade..korang search lar sendirik yek! saya dah ngantok layan mende alah ni..huhu..

ape2 pun jd kan pengajaran untuk kita semua..

6 SuKe KoMen..:

sori
xlayan magik pun
ngarut sume 2
erk888

deusXmachina® : huhu..memang pom..

aslm..
mcm ner dia wat ilusi tu kn..
smpai org x perasan.
nti kte nk ilang kn areja la..ahak3

Lanz, Salam.. tu lar kan aja da kate die main puja syaitan..org yg berkawan ngna syaitan mcm tu lar..hehe aja ilang tak kembali nanti..keke :P

Kaseh, boleh baca kat blog ni, klu nak faham selanjutnya :)

http://74.125.153.132/search?q=cache:HEAf9nIFtwYJ:holywar-efairy.blogspot.com/+rise+of+islam+blog&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=my

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More