Jan 9, 2010

Mie Kerinting ke ape nie??



Teka mi apakah ini???

Adakah mie hun kantonis seperti ini...first time saya jumpa..hehe...mungkin orang lain pernah kot makan mie seperti ini..tp bg saya first time jumpa mie kantonis di masak seperti ini...hehe

*Naik muak sehh makan mie hun kantonis ni..tapi sedap..hehe *

20 SuKe KoMen..:

teringin jugak nak makan..kat mana ada mee ni

Mr. Chenta : ade..kat Batu Burok Kuala Terengganu. :)

Yanie : huhu...alaa kat kedai mkn tapi nasi ayam yunnan batu burok tu...

Mr.Chenta : haah...klu awk jauh lar..sy dekat je..hek3

Syed : balik ganum mai lah..hehe

aslm..
mee ni time raye cina baru biasanye ada kut kt johor..tapi warna merah.nti kaum cina makan ramai2.

Lanz : ni mie kantonis..memang mie china pun..hehee...tapi selalunyer tak buat cam gini..tu yg terkejut..btul2 ori china style lar ni..hehehe

mcm best. huhu
penah makan mee kolok x? kat sarawak je ade mee ni. yg ni pn best. hihi

nak ngetset la mee ni..cam sedap~

best nye ja..nnti aku blik mu bwk aku pi sini..

Yatie : hehe...Insyaallah..balik kg tu beng senyap2 lar..elo2 aku etek...

Lemonade : hehee..tak pernah yg..hehe post lar kat sini..leh jamu mata..hek2..then jamu selera..hehe

nnti i pos guna google image. hikhik

of course bebeh..aku blik rabu mlm...so smpi khamis pg..

lemonade : jek2...menjamu mata je lah ;)

Yatie : Bereh2...calling2 aku yep!

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More