Jan 12, 2010

kuih JEMPUT, meh dtg singgah jup!!!

Salam to all bloggers..
Wokeh..udah2 lar sal kasot tinggi tu..hehehe...
pape pun memang best cuci mata tgk heels ni kan..lagi2 kaum Hawa..mane bleh lepas peluang ye tak?? seksii gitu! Auchh!..
So pilih lah kasut tumit tinggi yang terbaik dan sesuai dengan ketinggian dan berat badan anda...agar kaki dan perjalanan anda sentiasa selesa bila memakainya.. tak gitu? hehe..Okey.

continue topik sebenar...

Bismillahirrahmanirrahim...

(Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani)



Alhamdulillah siap jugak blog bapak saya ni. Merangkap BIG BOSS saya.. Hehee... sekian lamanya... niat di hati sudah lama nak siapkan blog business ayah saya nie..tapi asik busy je...nah! hari ni ALhamdulillah siap jugak akhirnya... dengan colour yg agak menawan..Dark purple lagi..I likee!!

Mengabil masa dalam 2 minggu untuk ubah design dan template blog tersebut. dan beberapa minggu lagi untuk post produk2 business tu..

Sesiapa yang teringin nak buat pagar-pagar antik, pagar-pagar moden, pagar-pagar glamour kat rumah anda, so boleh lah email atau trus hubungi kami (Email & contact no @ RZA's blog)

Tempahan dibuka hanya untuk orang-orang Terengganu sahaja. Untuk luar Terengganu sila hubungi BOSS saya, mana lah tahu, tempahan luar Terengganu diterima dengan kos yang berpatutan. So, let's Check Out!




Harga setiap produk keluaran RZA sangat berpatutan. Sebarang cadangan dan comment amat dialu-alukan.

OK, kawan2..See u next Post :)

10 SuKe KoMen..:

aslm..
bagus2 bisnes skrg kena bijak
mencari promosi..pastikn berkembang perniagaan bapa.success!!!

fuyooooo nice..kekg aku nk buat pagor tmpah ngan mu je la..y penting harga kasi cun gitu..bole?

waa..comel2 dark purple tu

Lanz : Insyaallah..pahti boleh hehe :)

Oneyani : Okey..bereh2 yanie..harge untuk mu suci lagi bersih dijamin berkualiti..janji mu contact je aku..hehehe

promote. promote. =) gd luck.

cantik templete blog bapa aja tu... semoga perniagaan bapa aja bertambah2 maju ngan kehadiran blog baru ni ek...

Hajarus : Insyaallah moga2 doa hajarus termakbul..amin.. :) selalu2 lah melawat ye..hehee

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More