Jan 30, 2010

Friendship Contest

Jom joint contest! Friendship Forever!!



syarat2 yang kne dipatuhi...hehe
  • gambar mestilah gambar korang dgn mmber2 korang.xkesah la brpe org pun tp jgn r smpai 1clas plak...hehe (nnti dh mcm classmate contest plak)
  • paling penting msti original ok,jgn copy kt tenet plak....klu nk edit2 pun suke ati la tp msti menampakkn "FRIENDSHIP" tu.
  • hah!!! lg 1 plz la letak banner kt atas ni ye kt blog korang,bleh mempopularkan cik mar&kwn2 !!!hahaha (sengal je bunyi) xtually tuk meramaikn blogger tuk join,senang ckit nmpk.
  • pastu klu nk follow blog cik mar ni, follow la.tiada paksaan ok. tuk memudahkan korang tau keputusan & persaingannye nnti better r follow,senang nk tau any progress about this contest.
  • jz 1 picture je kay,kang terlalu rambang mata cik mar tuk memilih...hehehe
Tarikh Tutup : 12 FEBRUARI 2010
Cik Mar, saya letak gambar ni boley?? hehee... sebenarnya tak tau nak letak yg mane satu, coz semua gmbar saya rase kiut dan miut (masuk bakul angkat sendiri..haha) tapi tape lah..dalam banyak2 gambar, saya pilih yg nieh!! Pose abes!! ahhahaa


Lepak di pantai Tok Jembal, Kuala Terengganu. Winduu Korang!! Yatie, Ida & to Hana & Ina too.. :) walaupun u'all b'2 takde kat dlm pic pose maut neh...huhu

Kalau rase nak usha yg lain2, boleh tgk kat post2 ini untuk gmbar2 BFF saya nie..
mcm2 pose! hehe.
Happy Together, Holiday VS Banjir, 4-fwen Get Together

My BFF Sweet Story
Sebenarnya KAMI ni ber -5 tapi together untuk gambar ni just 3 org sahaja.. coz kami tinggal satu negeri Terengganu, dua daripada KAMI, Sorang Kelantan dan sorang lagi Perak.. Owhh..tipu lah saya katakan saya tak rindu mereka dan otak gila-gila mereka nie..

Ketawa, duka, sedih, marah dan bergaduh semua kami dah merasa macamadik beradik... KAMI kenal semasa Semester 1 di Universiti Darul Iman Malaysia tahun 2004, Sehingga abis graduat 2007. Dan KAMI masih close seperti dulu sehingga lah sekarang 2010. pejam celik pejam celik dah dekat 7 thn kami BFF. Get Together sentiasa ada jika KAMI kelapangan.. :)

Persamaan antara kami ber -5 ni suka sangat Makan, diet lar cemane pun..kalau together comfirm selera bertambah..huhu.. then, KAMI suka main make up - make up.. dan paling Istimewa kemana kami pergi dan dimana kami berada kami suka POSE depan camera..! Lecture tgh mengajar kat depan pun sempat lagi KAMI pose kat belakang kelas.. kalau teringat perangai gila-gila kami dulu..tak lari macam kanak-kanak Rebina! haha...

Semasa di UDM dulu, kami ni dah kena cop macam adik beradik, pergi kuliah pun pakai baju sama..muka pun semua dekat sama.. then kami suka gelar2 kan mana-mana mamat yg suka 'usha' geng2 KAMI..*ohh.. mesti teringat, Abg Atap2 sebab jumpa dia kat susur jalan atas atap, Abg Tomato Sebab muka macam tomato, Owhh ABg Gagah Perkasa sebab time tu Abg tu lagak macam gagah, Owhh Abg Eminem sebab time tu muka dia macam Eminem...*huhu tak boleh dilupakan.. Nakal nya kami time tu!...

Ok lah, sampai sini saja caloteh saya untuk contest Cik Mar, Friendship not die until The End...

Sesapa nak joint boleh terjah kat Blog Cik Mar ni OK. :)


8 SuKe KoMen..:

aslm..
areja nk letak gmbr tu ker??
mcm x friendship je..semua toleh ke lain.
ahak3..gurau je.

wah..kalahla pakcik cmni..hehe

Lanz, hehe tp aja ade buat story sal BFF aja tu..hehe kami mmg suke pose... pose tu yg buat kami close! heheh

Fahim, ala pakcik..Insyaallah menang kalah tu adat main contest..hehe..

contest menarik..ish2...teruja nak join juga..

Eyriqazz, joint2, jgn tak joint..hehe

Yatie, hehe dop lar.cun wehh!

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More