Dec 4, 2009

Work + Shopping

Bila dah gaji.. 2 in 1 laaa...
Penat wehh...drive merata Kole Terengganu hari nie....huhu... Work + Shopping.. Haa cemane tu???
Hehee..pergi kerja pepagi *matahari dah terpacak atas kepala*, macam biasa.. tgk schedule apa-apa yang belum selesai..lagi pun hari ni hari khamis..time to check all invois, account untuk the end this week lah.. then ade beberapa invois yang perlu kene hantar skali dgn Local Other *Naik Gong Badak lagi, this week tiap2 hari kena naik Gong badak..Jalan mcm Jem Strawberi..!!*, Note from client "Today 3rd March 09, DM Sdn. Bhd - Kak Nor, Ambik Cek kat ofis OK!". Bandar lagi...

Ibu " Kak, ibu bgtau ayah doh, harini teman ibu g shopping batik kat Noor Anfa, pahtu bla..bla..bla" Owrite Ibu...tapi kene selesaikan kerja ayah dulu...


See..ape mende lah sy shopping nie? hehe..agak2 berape habis nie? Ape yang penting, bedak compack ZA tu..muka saya mcm tempat tuang myk je klu takde menda alah tu..then Red Pashmina bg haba sket kat badan ni..hehe...musim ujan kan...sejukk lar tu konon..hehe


Haa...apa lagi? saya pun join the club laa...ibu dah kaki shopping..apetah lagi anak nya yg ini..hehe..yang tencion sket shopping kat Kole Terengganu ni..nak kan sesuatu benda semua jauh2, Nasib lar Bee Oren ada..walaupun nak kena hantar kat Perodua semula..ade problem plak..suker bersiul Bee Orenn saya skrg..ape mau jd daa..tu lar rempit lagi..humm
So, bila nak ber shopping tu spt ke tempat batik exclusive, pergilah ke Noor Anfa nun di chendering *dekat ngan umah i u all...! tp 1st time baru mai shopping kat Noor Anfa td..hampehh!* lepas tu nak beli barang Cosway kene ke Bandar, rase nak makan kek Secret Recipy jee..pergilah ke Jalan Ladang..alamak..bedak compack aku da abes!! pergilah ke Bandar jalan ape ntah sy tak igt...sebut Watson kat Kole Terengganu ni semua org tau kat manekan?...hehe..kat situ jelah alat makeup yg byk pilihan..klu kat guardian giant..hampeh..habis stock tak tambah2...macam tu jugak saya tgk! mcm tak update je...hum...

Jauh perjalanan....
Luas permandangan....
Minyak berkurang....


Ibu terchenta...dengan 2 beg Batik nya....


Tuan Belog pun nak bergaya...huhu

3 SuKe KoMen..:

uhh..shoping2 yer.
baru gaji biasa la mesti bnyk
nk topup kn.brg solek la,mcm2 lg la.
best nye makan kek..

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More