Dec 7, 2009

Ohh..Please....lagi 3 hari

just4snow Pictures, Images and Photos

Waaaa... lagi 3 hari exam nak tiba.. rasenyer baru study 2 topic untuk subjek Software Engineering... lagi 6 topic..mane mau cover nih? hehe study awal2 takot tak ingat...study last minute macam tak sempat nak cover semua..huhu...

da lar 2-3 hari ni tak sedap badan? uikk? ke klinik Xmo..beli ubat Xmo....
makan pun hentam-hentam ikut selera perut, tidur tak tentu masa... lepas tu asik kuar masuk tandas.*.da lar tandas kat bilik aku ni Jem! damn!~* kena jalan*berlari ko!* jaohh sket pergi tandas kat bawah dapur sana...lepas tu klu ramai kena ikot trafik plak..huhu... tapi Alhamdulillah hari ni Ayah saya dah panggil org baiki Tangki tandas tu *1bulan tertunggak*..Fuhhh...macam-macam seh yang keluar...itulah dia 'Public Toilet' in my Room... tapi takpe..Kebajikan di teruskan...hek2.. *jgn lar terase...*

Ape KESSS korang ni?? BerbELog atau BerGaDOhh??

humm..tak faham betul saya...
Tadi macam biasa On blog jalan-jalan dulu kat mane-mane blog kawan yang dah update lepas tu comment2 mane yang patut kan..Then terjumpa lah satu blog ni..*tipu! blog tu saya slalu curik baca senyap2* hehe..dia ni seorang yang may be terlalu jujur lahh..segala yang terbuku dihati diluahkannya..jalan cerita dan gaya penulisan pun Ok lar...luhur dari hati *macam aku kah?Oh noo..* saya pun ade sedikit *menyampah* lar ngan dia..tapi takper...tak de niat nak cari gaduh..Silent reader Only... :)

Bila saya baca satu entry die yang lepas, dia ade menceritakan dia terjumpa seseorang kat luar dimana blog seseorang tu pun die selalu baca jugak, then dia macam tak puas hati kat seseorang tu yang berkaitan dgn tajuk entry dia 'dalam blog lain, luar dialam realiti lain' *tak boleh lar bgtau tajuk sebenar, kang die tau jadi plak salah faham..*..siap bgtau nama dan link lagi..*apakah???* kotnyer nak umpat blog org lain jgn lah bg tau nama dan link blog tu..yg baik2 takperlah ni dah siap bg link dan nama..sape tak malu oiii?? lepas sehari dua orang yang dituju tu, dapat tau nama dan link blog die tersiar kat blog minah ni..mula laaa kelam kabut off entry tersebut then mintak maaf hanya lah salah faham semata-mata..yang minah kene tuju plak sedap pergi balas balik entry minah tu siap ade makihamun....wahhh hebat2!!! *KOrang ni berbelog untuk apakah sebenarnya????* hampehh tol..memang saya tak faham...then sekarang..blog mereka macam senyap sket untuk redhakan keadaan kot..takperlah hope mereka tak salah faham lagi..sebenarnya Minah tu ceritakan entry macam tu ditujukan untuk fahaman kita semua sal dalam Dunia berbelog ni Dunia kita lain bile diluar dan jumpa mereka yang sebenar lain plak, maksudnya..cara kita menulis kat blog tu kita ni nampak mcm baik, polite, tak suka itu ini, lastly terserempak kat luar, ambikk ko berkepit ngan org tu, muka mcm toyer jeekkk, lam belog muka gile baik, jerawat sket pun tak nampak..so lebih senang penipu lar...hahahha...
udah2 lar...saya dah melalut ni...exam lagi 3 hari... bukan umpatan ye...tak baik tambahkan dosa...nak g exam hati kena bersih...hohooo

So, macam ni lah kawan-kawan, yang buruk kita keruhkan...yang baik kita jernihkan...fikir balik, apakah tujuan kita berbelog ni? jangan lah kemudahan teknologi yang ada ni hanya untuk menjadi bahan umpatan, tak cukup lagi ke nak mengumpat kat luar dari mulut sendiri? ini nak ditambahkan lagi plak mengumpat kat dalam belog..tau lar luahan kan...tapi tak bermakna sampai nak tujukan nama dan link..itu daa jd fitnah namanya....so, tanya hati masing2 okey!

P/S : saya tak mengumpat...entry ni hanya untuk kita berfikir tujuan asal kita berbelog..okey..pray for me :)

14 SuKe KoMen..:

waaa...entry ari ni kurang manrik lah..sebb xde kaitan..wahaha :D anyway, semua tempt leh wat gadoh lah cik aja..dalam toilet pon jadi... :D

syed : ehh? takperlah..luahan...hehehe

aslm..
nape suka gadoh2..if x suka dgn blog tu jgn la bukak kn.jgn komen pe2..

lanz : tak tau lah dorang..huhu..kiter ni jsut pembaca je..no comment pun..geleng kepala je..huhu

dah nal exam..good luck~~~~ dah2, mase untuk lupakan blog sekejap..wewew~~~~

Yeke...alamak..menakutkn btul smpai gaduh2.tarak sonok la ini mcm maaa!kte berblog sekadar suka2 k..xyahla take serious sgt..kalu nk komplen2..luah je kt diari..abes cter..org x bc,kte pn x sakit ati!right?nway my sis aja,gud luck for exam..i'm alwiz pray for u..:)

berblog or bergaduh..ingat pulok kes mazidul n adam gaduh dlm blog xlama dulu..

Aqilah : gitu lar nampaknyer..hehe

Anayna : tol tu ana..huhu gud luck for you too...see ya kat oum nanti..hehe

Amy : huhu..tu las..naik saman baru taw..huahuaa

cpt2 g stdy..ihihi..gd luck..cayok3..

salam...miss aja,

selamat menempuh exam..

moga dapat A dalam semua subjek yang diambil tu.
tq singgah anaklaut

Anak Laut : Insyaalah, thanks ank laut :)

..pelik pelik manusia ni..semua benda nak gaduh..cpt cpt g study aja..software engineer..erm..byk coding2 nih..

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More