Dec 31, 2009

New Year Giveaway

Salam, dah lama saya tak joint contest ni..so explore2 blog kengkawan lain tetiba jumpa contest untuk giveaway umbrella yang comel2 ni...so ape lagi terjah2 lar blog Kak Zue Lavender ni....jom joint beramai2 selagi due date blom sampai..sebelum 31hb taw!...mane taw ade rezeki.. :)

*Sticky mode entry, sila scroll ke bawah*





Syarat-syarat ;
1 : Tulis entry tajuk '' New Year Giveaway ''. "BEREH"

2. Dalam entry kene ada gambar (banner) "New Year Giveaway". Pastikan banner ada di sidebar anda. Link ke2nye ke http://lavender4all.blogspot.com/ "BEREH"

3 : Jadi follower & add link blog ini dalam blog list anda. sudah Follow, untuk link Contest dalam BlogList diminta pihak penganjur click-click pada Link "Bloglist" kat atas tu Ok..Tq :)

4 : Setelah siap entry anda, sila tinggalkan URL-link-giveaway-anda di ruang comment entry ini sebagai tanda anda menyertai contest ini. "BEREH"

5. Entry perlulah sticky mood sehingga 31 December 2009. haa..buat menda alah ni lah..menjadikan saya fenin...Alhamdulillah dah buley...hehe "BEREHhh"

6. Tarikh tutup : 31 December 2009. Cepat-cepat joint sebelum terlambat!

7. Hadiah merupakan sebuah "Wine Bottle Umbrella". Sangat menarik..da lame mengidam Umbrella Bottle tu..memang comel..tgk dalam blog penganjur pun memang umbrella Bottle yang dijualnya cantik2 dan ComeL.. :)

8. Pemenang dipilih secara rawak. Tidak layak bagi yang tidak memenuhi syarat. "INSYAALLAH"

Contest ni saya edit kali ke berape entah, setelah kak zue Lavendar dah dtg singgah untuk tengok contest kat blog saya ni then ade perubahan sket pada tarikh untuk sticky mode tu..Thanks Kak Zue sudi beri peluang saya join contest ni..Coz mulanya tak faham untuk sticky mode 31st Dec 2009, then try buat skali lagi...baru lah faham..untuk ape...hehee..



Dok survey2 blog kak zue tadi ade lar berkenan kat payung ni..comel laa, PAYUNG2 LAIN PUN COMEL2..GERAM I TGK!...klu dapat payung cam gini..bestnyer...tak dpt kene oder lar jawabnyer..hehe..ape2 pun kiter join dulu contest ni..have fun sumer...!!

Ok After 31st Dec 2009, mestilah New year right?
So, HAPPY NEW YEAR FOR ALL BLOGGERS... :)

4 SuKe KoMen..:

ok are'ja...
dh completed dh smua...
gud luck yer..(^_^)

Zue : hehe..thanks kak zue.. :)
Hope so...

cmne wt sticky mode tu?
ajar la sy lak..x reti.. :(

♥cutebabygirl♥ : haa..cam ni.mula2 publish je dulu post contest tu..pahtu edit balik then tukar saje date ke 31hb...

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More