Dec 10, 2009

Lepas sudah 1..lagi 2

Salam... yuhuuuu...Ape khabar kawan2?Sihat?

Alhamdulillah, saya pun kenyang bru udah makan sate.hehe..*saje buat korang terliur*
Takde konsep diet dah saya akhir-akhir tahun nie...makan je selagi boleh telan...cume amalan Green Tea tak boleh tinggal..sentiasa minum tgh-tgh berasap tu...haa cuci perut dan bikin tenang jiwa ..nyaman seketika..ilang sekejap masalah yang singgah kat otak ni..


Huhu..study kah saya? hampeh...

Humm sebut sal exam ptg tadi..aduhaii..hancur je rase hidup...gelap seketika dunia nie...Punyer lar rasenyer tekun study siang malam pagi petang..tapi ape saya dpt?? abis ko soalan2 final exam yang lepas saya print then buat latihan sesungguh-sungguhnyer...huhu... :(

Da lah tu...Bukan main lagi harini pergi menjawab exam dgn mood sangat PiNkY wif my shawl, baju kurung, sandle sume pInKy, kecuali handbeg warna purple..hehe tu takleh bwk masuk laa lam dewan. Penuh bersemangat dan bekobar-kobar *aku pasti boleh* haaa...gituler...mcm iklan biskut Tiger tu kan..cume tak makan je biskut tiger tu...

Langkah kaki kanan, Bismillah...
Cari tempat duduk no.28, calon exam last nombor dlm dewan tu..hum..
Isi nama dan segala bagai maklumat diri kat Slip kehadiran dan Buku Jawapan....
Buka paper soalan..Bismillah...


Tarik Nafas...

Haa...? page 2. haa? page 3..haaa? haaa sampai page 5...rase nak terlopong jerk mulut ni..tunggu lalat masuk..huahuaa....Xmo nanti kene taun payah plak..

gitu lah...semua soalan yang langsung tak ade dlm target selama saya study. ade pun 1, 2 soalan je..yg mane ingat Alhamdulillah..yang tak ingat? sesi mengarang + merapu di buka pada buku jawapan tu.
huhuhu...soalan semua kena lukis diagram dan berkenaan dengan study case...
Banyak jugak lah..sesi mereka cerita saya td..aduhai..

lepas sejam berlalu, sorang-sorang keluar dari lorong yang satu subjek dengan saya...Waa..mereka2 oni buley jawab ker tak?laju je dorang keluar dewan..huhu..tgk dorang macam2 gaya ada semase menjawab tu..huhu...entahlah..hope dorang leh jwb jugak...
sampai lah 30minit sebelum abis masa 2 jam sesi menjawab tinggal saya dengan Sipu, kawan satu batch saya..Last tinggal 15 minit Otak dah blur tak tau jawab ape lagi..then tutup soalan dan buku jawapan, kemas2..berdoa *Bismillahi tawakkal tuala'Allah....*

Keluar dewan, pengawas exam yg biasa usha saya *perasan sehh* tu pun tanyer "haa..guane? Bereh dop?" saya pun sambil nak turun tangga jawab lah *Payohh wehhh..* huhu..turun tangga sebaik mungkin takut lemah lutut jawab exam td..huahua...Sekian...sesi meluah rasa hati ketika exam td...
So tinggal lagi 2 paper pada 21 dan 22 hb.. next week.. Hope yang terbaik dari hari ini...

5 SuKe KoMen..:

Chayook2...yakin boleh.Sabtu ni kte wat study grup k!neves gak nih..:)

Syed : sangat bersabar :)

Lanz & Aqilah : Thanks ye :)

Ana : Insyaallah :) hehe nerves gop..tapi cool..tak baca ape2 lagi nih..keke

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More