Dec 26, 2009

Bday Gurl --> IdA CoMeY

Hye..hyeee...Hye sume...
Insyaallah tepat malam ni kul 12am adalah Birthday Ida yang ke 23 tahun...
So, wish u happy birthday my best friend forever (bff) , semoga ida dipanjangkan umur, murah rezeki, sentiasa bergumbira bersama insan tersayang...cepat-cepat kawen, coz mak pun dah tempah kain baju untuk nikah dari Indon tu kan...hehhe...*saya pun mau jugak..tapi calon takde lagi...* hek2... Semoga mendapat kejayaan dan keredhaan dunia akhirat dr yang Ilahi..Insyaallah..


Bday Gurl...Ida CoMeY..
*abaikan saya yg makin chubby ni..huhu..focus pada ida yg semakin berseri...ngee~*

Ok, Malam tadi pergi makan bersama ini gurl..just for her Birthday dan makan-makan untuk dua orang jejaka ni (Mr.S & Mr.R) coz esok dorang dah nak bertolak balik ke KL, nak jumpa lagi tak tau lah bila kan. So agenda makan-makan buat je skali...yang belanjanya? mesti lah Mr.S.. ahak2...terima kasih untuk kamu...saya pun budget nak lanja td..tapi kamu dah hulurkan dulu...al fahem-fahem kan aje lah..hek2..


Opps...."Makan hati berulamkan jantung" sedapkan western yg kite makan td..hehe....baik2 ye Mr.S dan Mr.R..sok nak balik KL same2 da kan...hehe Take care lah ye..
Semoga u all selamat sampai lah ke KL tu..drive molek2..
hehee..jgn marahh eaa....

11 SuKe KoMen..:

aslm..
hppy besday la kt bestfren kamu tu yer,
moga kekal hubungan kamu bdua.
jodoh kamu nti sampai la tu..huhu control makan skit he3.

Aqilah : thanks.."ida berkata" hehe

Lanz : salam, Insyaallah Lanz...thanks hehe :)

hahahha..thanks aja belanja mkn..xtau plak adi belanja..ckp kat dia thank yea..heheh..puas hati aku mkn..jgn risau, perut aku knyang aku akan mkn jugak camne.."makan sehabis baik".bak org kata,makan jgn ditolak, musuh jgn dicari..heheh

hepi bday to ida...smg panjang umo murah rezeki ...hoho

Ida : hehe..same2..aku lanja lar ida..tapi adi yg bayar..keke...betul tu...asalkan mu happy malam tu lagi berseri :)

Sarah : Thanks ida..tuan die bace mesti tersengehh nyer...hehe

mcm kenal je mr s tu..hehe.bukan balak aja ke?jgn sorok2..

mcm kenal je mr s tu..hehe.bukan balak aja ke?jgn sorok2..

Amy : Balak?? wohoohooo..lame dohh dok dgr perkataan balak tu..keke...kawan in relationship but available..hehe cemane tu?

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More