Nov 12, 2009

Lega-legaaaaaa & Seterusnya.....

Salam....Hye bloggers....Sihat tak hari ni? hati gumbira tak? ade sedey2 ka? xMo xMo Sedey..hati mesti gumbira walaupun sedey...
olooloooo....lamenyer tak see bloggers ni...windu seh...da bersarang berabukk da raseneyr blog saya ni...mesti tahap nak reput da kan? tak update post..huhu...wat pengetahuan sumer hari ni semua assigment saya dah siap dan tunggu masa nak submit kat tutor sahaja...Alhamdulillah lega rasenyer...sampai kan segala jenis sakit kepala dtg singgah di kepala saya ni time nak siapkan assignment tu..sangat susah...tak pernah lor dpt assignment susah mcm tu..da lar sorang2 lak tu buat...zaman-zaman diploma dulu buat assignment mesti grouping...then mesti ade yg curik mase untuk buat mase sendiri2..huhu..itu dulu...ni skrg..nak curik mase? sorang2 mcm gni? jgn harap lar ko....bab kate sape entah tak ingat.."masak sorang2 makan sorang-sorang"..haaa jgn share2 ye...

Agenda saya selepas selesai bala assignment..

Agenda yang seterusnya hari ni start malam ni 12hb ke kenduri kahwin kawan baik saya zaman-zaman makan "Lolipop" time darjah 1 dulu..wahh sangat suka makan "Lolipop" dgn dia dlu..skrg da nak kahwin, tinggal plak saya kesepian lagi...huhu..da takde da semua kawan mase kecik2 yang skampung saya ni..sgt sedey woo..kesunyian yg teramat rasenyer bila kawan saya sorang-sorang pergi menamatkan zaman bujang mereka dengan pasangan bahagia... kemanakah pasangan bahagia saya? siapakah dia yang akan menjadi pasangan bahagia saya nanti?....
Kenduri akad nikah malam ni..siap mintak tolong saya lagi solekkan dia, so saya offer kan saje lah diri ini..*huhu..nak touch up bentuk cemane lar muke mun nanti ehh? ekeke*...walaupun saya tak seberapa pandai bab solek2 ni..tapi kerana kawan baik saya ni..kurelakan juga...hope yang terbaik buatnya.. Insyaallah..Then esok majlis kahwin.

Agenda seterusnya Minggu depan 15hb, ade midterm plak untuk subjek Software Engineering dan Introduction to Networking. Test tu dalam 1 hari plak tu pagi dan petang...uihhh....ni bile nak study buat recall balik nieh?

Last Agenda, 19hb..ahaks! Runion time...lagi Get Together with my Best Friends kalini kat KL plak...time to shopping, enjoy and wayang..then lepak-lepak...may be ade planning lagi ke tempat lain time tu...buat masa ni dorang tak plan lagi nak kemana...Hope kite semua enjoy ok...

Tapi satu jer buat saya tersumbat otak ni...After that saya final exam start 10hb Dec nanti..huhuhu..kira last agenda lar nikan..huhu..time reunion tu dorang plak bru abis exam.tak adil ohh...haaa ni lah penangannyer study ngan geng2 org tua...aduhaii...takpe time focus kiter focus...time enjoy kiter enjoy..*erkk? bole pakai ke ayat tu?*

Heehe..Ok lar..see in da next post Ok...daaaa

6 SuKe KoMen..:

nk itot g jalan² jugak...hehe

syed : hehe...if u still available..jom laa jalan2..if not..abaikan je...hehhe :P

Amy : yup zura..amy dok g ke kenduri die?

Salam..
Akhirnyer Assignment siap gak yer Hajar.. tu la selagi namenyer student mende2 tu sume.. x leh nak d pisahkan.. tetibe jer rase rindu lak zaman bajar dolu2..ahaks..

Ena : Salam, Haah alhamdulillah dah siap..itula student...tak memeningkan otak tak sah..hehe...tapi kerja pun lagi susah kene sentiasa capai target, klu tak income tak masuk..hehe

Syed : hehee...yelah tuu

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More