Nov 15, 2009

Lalala~ TEst aLreadY gOnE..



Hehe..last touch ptg tadi..Alhamdulillah buley jugak lar jawab..tapi yg first paper tu aduhai...macam half-half nyawa2 ikan jerk nak betul sume...tawakal je lah...Hope yang terbaik.

Waa...sangat tak masyukk owhh 3-4 hari baru2 ni...sibuk jerk.. hari ni baru lah lepas sume-sume tu..so, waiting december ni plak nak serabut kan kepala dengan final exam..

Malam tadi pergi beli tiket..waah rase lega sket hati nie...nak g holiday...yuhooo....

hana, ina, ida, yati we meet again! yabeda beduuuu....



Hasil Nukilan bila otak ngah StRess....



Lukisan pokok ni menunjukkan tak yang saya ni tgh serabut? huhuuu...

8 SuKe KoMen..:

haha! memang nampak serabut....

:P

kersani : hehehe.. tak jd pokok punkan?hehe

amy : tak tau lagi amy..hehe...tp aja ke KL dulu..nak ke tempat tu plan bile semua dah together...heheee

yeaaa...dah abis part 1st...part ke-2 menunggu eh... :D happy holiday

oh..bagus2..hav a nice holiday ek..hehe

syed : hehe..tankiu mr.syed

amy : ok..Insyaallah amy..thanks :)

Oneyani : thanks yanie and gud luck too :)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More