Nov 26, 2009

GuLa-GuLa UntUk KaMu..

maintainance Pictures, Images and Photos



Salam..
Alhamdulillah akhirnya dapat jugak saya tukar template Blog nie..hehe payah jugak bile nak kene recall coding ni..then tak lame lagi saya nak kena main coding for develop system..erghh...lupakan seketika..

Ok, blog saya ni masih lagi "In Maintainance" so, byk lagi yg saya tak add widget dan ape2 yang patut untuk bg pemanis kpd pembaca2 blog sume...hope tulisan dan warna kontra dan selesa bila menatap blog saya ni...hehe...


Esok Jumaat? Jumaat? Jumaat?

Yeaa...Raya Lagi..Meleh Lembu..bermula skali lagi juga sesi menambah daging di badan..hehe...

Tahun ni Ibu Ayah saya masih mengambil bahagian untuk korban lembu, so sebahagian tersebut untuk dibahagikan dan setengah dari tu untk buat makan-makan di rumah, humm..menu ape ek raya adha tahun ni? rasenyer SuP GeArBoX menjadi keutamaan dalam famly sy, then nak buat Soto dan pengedil daging..hum..meleleh2 dah air liur ni terbayangkan menu2 raya esok! hehe..
Lastly, Jangan lupa solat sunat di pagi raya esok dan Saya nak ucapkan Selamat hari Raya Aidiladha pada semua..

Ok, Happy Holiday semua... :) Selamat memotong daging juge yek!!

*Meleh = Sembelih

4 SuKe KoMen..:

wa, layout baru...caiyok2...selamat hari raye aidiladha ye

sup gear box.?? wow, mcm tradisi keluarga kawan saya jg di kampung nya.. heheee..

selamat hari raya aidiladha..

Terlewat plak reply, maklumlah xde Internet kt umah...hehehe...Dah cik aja g smyag sunat aidiladhar x ari tu? hehe

Syed : Owh..dah tahu bertanyer pule..

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More