Nov 24, 2009

Bukan Ku Minta..dan bukan ku Pinta...

Salam..
Ucap takziah buat kawan baik saya Rosnani (nanie) dan keluarga...Satu ujian yang menguji kesabaran dan dugaan buatnya keluarga setelah api yang marak menjilat hampir sebuah rumah keluarga nanie pada 22hb Nov 2009 waktu sebelum subuh..
Punca kejadian Main Suis meletup secara tiba-tiba..
Alhamdulillah nanie dan keluarganya terselamat dari kejadian kebakaran tu, walaupun tak dapat byk selamatkan barang2 yang penting.
Saya dan keluarga hanya mampu membantu sekadar yang mampu..Alhamdulillah keluarga nanie terima. Hope dpt meringankan beban nanie dan sekeluarga.

Keadaan rumah nanie ketika saya, adik dan ibu pergi menziarahi keluarga nanie :



Ruang bilik Nanie dan Parents nya. hangus...



Ruang Tamu..tempat bermula kebakaran dan api yang marak..



Ruang tamu kedua setengah terbakar.

Meow Cumel yang baru melahirkan baby cat 4 ekor brumur 4-5 hari juga terselamat.



9 SuKe KoMen..:

ucapan takziah kepada mereka..
nasib baik terselamat..

aslm..
kesian nye family tu.
hope2 dpt bantuan yg setimpalnye.
comel nye kucing dia.

innilillah...dugaan dari DIA..

Alhamdulillah semua selamat..barang boleh dicari, jiwa.....huhuhu

'AQILAH : thanks Aqilah, Aqilah blog awk tak boleh buka, hope awk deny permission tu ok. bole lah sy singgah2 blog awk.. thanks again. :)

Arief Art : Haah semua terselamat.

Lanz_evo7 : Aja pun harap mcm tu jugak..

Amy : tak tau lar amy, masa sekolah teknik dulu die bff aja, dok kelas BB2 ingat tak? geng2 nasyid.

anayna : nasihat mcm tu jugak aja sampaikan pada dia ana..

Syed : Alhamdulillah..

besarnya dugaan dia...harap dia tabah hadapi dugaan nie..

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More