Oct 5, 2009

Sweet-23 On 4.10.2009



Alhamdulillah genab sudah umur saya yang ke 23 thn..
Terima kasih pada kawan2 yang mengingati Birthday saya..
Thanks A Lot..Hope kawan2 yang wish birthday kat saya tu juga dimurahkan rezeki, Panjang umur, Happy2 slalu dan yang mane masih bujang cepat2 lar kawen jugak ye..hehe *buat yg wish suh saya cepat2 kawen tu..hehe*..OK, May Allah Bless U All...Insyaallah..

Special Gift from My IBU...sangat berterima kasih pada ibu coz bagi ini



Cadar Set..hehe sangat sukew..walaupun tak merah betul..merah maroon pun jd ler..hehe borong di Rantau panjang, Kelantan..100% cotton..sangat soft..sukeww sangat..hehe..susah betol nak cari 100% material nieh..klu tak pandai cari harga dan barang leh kena tipu di mek2 siam tu..so hati2 lar klu nak memilih brg2 di Rantau Panjang tu k..dan kena pandai juga tawar menawar harga yg berpatutan.. :D

See..dah siap kemas di katil saya..hehe


Yeaaa..Jom Tido!!! *Saya Only..ahakz!*

Then Celebrate wif My OuM Friends..sangat happy..coz hajatnyer nak minum2 petang jerk..tapi tak sangka plak dorang bawak kek..special lak tu..favorite saya Coklat dan juga mereka2 ni sukekan Coklat..huhu..
Dan paling special kaum Adam ni juga yang pergi membeli kek tu..Bagus betul..test yg cantik..heheh *ingatkan lelaki tak pandai memilih kek yg sedap dan cantik..upernya pandai jugak...* bagus2..


HUmm..Nyummi..nyummii....


All wishes will come true..Insyaallah.. :)


Smile Always!

6 SuKe KoMen..:

Selamat hari jadi ye. semoga panjang umur murah rezeki dan tercapai segala hajat di hati.

happy belated besday aja..smoga panjang umo n cepat kawin..kawin jeput aku tau..hihi..

waa... happy bezday are'ja..hee... may Allah bless u..

epy bufday aja cyg!!!!
da 23 upe nye..
ehehehehe...
nk kawen natii jgn lupoo jmputt!!
;p

joegrimjow : thanks :D

BULLET : thanks bullet, insyaallah :)

~amy liana8886~ : heheh...Insyaallah klu ade jodoh...semestinya lah akan aku jemput kawan2..hehe

amir acap : hehe...thanks..may Allah Bless u too.. :)

Ika : hehhe thanks ika..wallaaa insyaallah aja jemput ika nanti..klu jodoh tu smpai awal..hehe

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More