Oct 27, 2009

StoP..StOp..StoP...

Salam..
Buat sementara waktu saya kena 'StoP..StOp..StoP...' untuk post entry..
Alamak mesti ada yg rindu sweet story saya nanti..ahaks suda dtg perasaan 'PerahsaN' nampaknyer saya ini...*Sila AbaiKan..*

Ape boleh buat..asik sibuk sahaja..On Blog nak post tak jugak jd post entry sebab ada je kerja yang perlu di settlekan dahulu, Kerja perlu diutamakan..dan kesibukan yg datang time kerja ni Alhamdulillah rezeki semuanya...siap kerja ingat plak Assignment yang tertangguh...perlu diteruskan demi Ilmu untuk masa depan. INsyaallah

Assignment yang melambak2 dan tak lama lagi dah nk due date,sepatutnya this week kena submit bila dpt Due Date yg mengejutkan baru2 ni..Hampeh btol! Date Line yg ditentukan oleh OUM selalunya Tutorial 4 lastly kene submit tutorial 3..semua student terkejut..Btol tak? sesape yg study kat OUM tau lar...semua kelam kabut..
Last2 buat dun know..mcm saya ni...hehe..submit jerk tutorial 4 nanti....Janji siap dan lengkap semuanya... Okey..*buat muka CooL masa submit tu ye..*

Buat Adik fathiah yang CuMeL, nanti akak balas Tag dari kamu ya..sekarang ni akak tak sempat..jgn isau akak takkan lupa Tag tu..Sweet smile for you :). jgn nakal2 Ok.

OK lah kawan2..INsyaallah free nanti dan settle semua kerja dan assignment, kita ketemu lagi ya! tata...

P/S : Pray for my luck (Working & Study) nite!

5 SuKe KoMen..:

fathiah raihana mmg comel sgt..

mmm...ok...lah Aja...mmm...tak dapat tulis entry tak pe... yang penting... blog tak di delete cukup... apa2 pun good luck for work and study...mmm

Salam..

alolo. ciannyer busy;p

ala tape
bukan nya perlu sgt pon
akak sttlekn yg pnting dlu oke ?
;)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More