Oct 24, 2009

Malas GiLeR....


SEYESSSS...malas giler rasenyer saya nak abiskan assignment nie...
lagi ada 2 assignment yang langsung tak dimulakan dengan Bismillah...hehe...maksud saya tak mulakan dgn apa2 langsung..cari bahan untuk assignment tu pun tidak...baca-baca soalan bg panas2 dulu ker..pun tidak...*ngadap blog jeee taww...*

sekarang ni pun asik surf blog kawan-kawan then bg comment semangat punyer untuk dorang..hehe..semangat saya? entahh kemane...

next week ada midterm 2 subjek...erghh da lar result semester lepas down giler...
ape nak jd ni makcik??? ehh silapp...cik kak??

Asignment ni lagi 3 minggu nak kena submit.. rase2 nyer sempat ke nk siapkan 3 assignment ni lam masa 3 minggu? lagi2 nak kena create satu Database..da lar kena create pakai program Microsoft Access.. sekali seumur hidup jerk saya study menda alah ni semasa diploma lu..tu pun study untuk exam..muaahaha..pahtu ilang entah kemana...Alooo? guna software lain takleh ker? MS SQL Db ker, MyPHPadmin ker, Oracle ker..Oppss Oracle? ehhe...jgn...sgt lar pening nanti..

Humm...pagi da ni..esok ade kelas pepagi buta plak tu pkul 8am..mintak2 lar tutor tu dtg lewat.. *muahaha..niat nak dtg lambat..*Oklah nak sambung sket lagi buat assignment tu..lepas tu nak titon...tata...

P/s : Jangan jd SEYESS malas Giler macam saya ok...nanti byk penyakit dtg....hehe

6 SuKe KoMen..:

salam..

aja, janganla mls..
buat je assignment tu..

haha thanks ya aja bg information tu...mmg pon klu byk asemen rasa mls nak buat..klu ciknui dl sll terbuat last minute...ketika tu br mencurah2 idea n cara nak olah ayat ..klu awal2 mst x terbuat punya.. hehe

hi dik:0 WAA,,AKAK YG pertama komen:)


TAKMO MALAS2 OKE!!

gUd lUCk WAT SSIGNment kamu tu:)

anak laut : salam, hehe tengah berusaha keras ni...dah lah due date mengejut kena submit minggu nie..aduyaii..

Cik Nui : haah, selalunya last minute lar idea mencurah2...then kerja comfirm cepat jerk siapkan?hehe

Kak Hanem : hehe Thanks komen ye akak :) Insyaallah last2 minute ni kurang malas sket..hehe rajin tu dtg scara automatik bile due date submit tiba..hehe..TQ :)

Salam ziarah.

jgn maleh2.
tapi kire rajin la dri sye sket;p

arnamee : hehe...salam, thanks singgah blog aja..Insyaallah kene rajin sket dr awk..hehe

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More