Oct 9, 2009

LOnELy kah Saya??

marilyn monroe quote Pictures, Images and Photos

Yes..I'm Bored...Yes I'm very lonely...
HUhu..speaking haprak lar plak saye nie...

Ergghhh...memang sangat2 bosan hari nie...nak buat Assignment takde mood...banyak lagi tu..
*Malas lar....*
Sesuatu tak diduga petang td.Selepas hantar adik2 saya ke tempat mengaji terus menghubungi kawan2 yg mana free..tapi hampaa...sorang pun tak free..semua ada kegiatan masing2..waa sangat bosan hari ini..Pakwe? erghh jgn disebut..buat saya makin se lonely nyer....then..bergeligat lah otak saya ni mencari jalan membuang nafsu BOsaN + Sunyi...

Semasa nak melampiaskan nafsu serakah..ehh silap melampiaskan nafsu bosan saya tambah lagi kesunyian..saye bawak laaa kereta laju2..wah sangat seronok dari jambatan sultan mahmod sampai lar ke stadium yang runtuh tu...hajat di hati juga nk pergi tgk kawan saya si Ida tu main bowling padang kat belakang stadium tu..tapi bila sampai jek...macam bosan..then lagi bosan lar saya ni..malu pun ade...yelah tgk semua geng2 gov jerk yg dtg..sape lah saye nikan? geng swasta..*aiyak merapu lah kamu!!*

DRIFT Pictures, Images and Photos

Time saya speed, ada lar sorang mamat ni..elok jerk saya cilop2 kereta, *Puas hati lar dpt motong ngan cara baik punyer cilokk!* tak sangka plak mamat ni tak puas hati..kot lar.., kereta yg dipandu adalah wira...kejar bekerja beraksi..uihhh...mcm KL Drift..hohooo...lastly..saya dpt cilop wira tu then speed selaju2nya then wira tu tak dpt kejar saya coz dihalangi oleh kereta2 yg die takleh cilop tu..sampai lar saya kat trafik light stadium tu, igtkan die tak kejar dah...upernyer kejar lagi..aisehh....ape lah mamat ni...*Ego sudah terpacakkkah* tak puas hati dgn saya...alamakkk!!...

Apa lagi...saya masuk je lah kat kawasan stadium runtuh tu..then pusing2 mcm org gile..tak sangka die ikot juga..muahahaha...budget nak buat drift kete lak ke? hohoo...ape lar sgt yg ade pada Bee Orenn ku ini...
Then sbelum smpai kat padang bowling tuh, saya berhenti...then mamat wira tu benti tepi Bee renn saya, slow2 die ke tepi Bee Oren saya...then bukak tingkap sket..bg nampak 2 bijik mata saya jerk..."NI ape KeS iKOt2 keJaR2 SaYa niE? tAk De KeJa LaiN kEr?.." Mamat Wira tu plak jawab "Aloo CiK AdiK, AwAk Bwk KereTa tU mErBaHaYa...CaRa BaWaK Pun BaHaYa.." Saya plak menjawab " Lor..suke Hati SaYa Lar NaK bwk CaRa McM maNe PUn..KeReTa SaYa..Yg aWak NaK amBik TaW sgT ApsaL?..Die Jawab Lagik.." SaYa Nak TegUr je AwK Bwk Kereta BaHaYa..." Saya Balas Balik "Ehh...UdAh2 lar..SuKa Ati SaYa arr.."..Hoho...time tu saya takot jugak kan..mane tau polis ke mata2 gelap ke..JpJ gelap2 ke kan..tapi bila die bukak jerk tingkap kete die..muka Masyaallah..budget nak jd gentleman orrr.....nak tergelak sy sorang2 time tu..tp control "Machoo" lar biar aweks pun..muahahha...muka macam Penagih jerk..*sorry ye tapi mmg seakan2*...erghhh tak suka lar org macam ni..da rase ego tercabar lar tu..nak nasihat2 org di atas jalan raya..
Alooo...masuk kereta dah pegang stering memang akan rase RIAK...akan rase jalan raya ni aku yg punyer..*betul meh..byr roadtax tu kan?*..huhu...
Memang saya rase menyesal jugak lar bwk kereta speed sgt2 td membahaya kan kesihatan pemandu2 dan kereta yg lain..tapi sy sgt berhati2..mata ni Alhamdulillah masih CLEAR...ingat Allah Taala mase memandu..sape kate mase saya speed td tak Igt Allah Taala? wohooo saya masih SAYANG NYAWA saya lagi niehh...Byk Kali bertawakkal...Hope AllAh Faham kenape saya pecut td..ape2 pun biar lah saya dgn Allah Taala..hehe...
Then saya lepak2 kat pantai Tok Jembal sowang2...makk aihhh....mcm OrAnG iLanG LAKI...sorang2 ckp tepon bergayut ngan kawan2 yg dok diseberang...then suke sorang2 *ngah bercakap tepon lar* couple2 yg lepak kat situ pun tgk sy plek.kejap2 tgk saya....huhu..lantak lar..janji ilang bosan...*Maybe dorang tak pernah tgk awek mcm sy ni dating sorang2 kot..huhu*
lepas puas menikmati angin pantai saya pun balik laa...nak pergi ambik adik saya plak kat tempat mengaji dorang.kang lambat bising plak...huhu...

sekian..kisah bosan saya hari ini...
Hope dijadikan pengajaran...jika bosan jgn pecut kereta laju2 mcm saya..ada iman yang tercabar...silap haribulan leh tergolek kat jalan raya...so hari ni saya insaf semasa di tegur td oleh insan tak dikenali..walaupun time tu saya amat BeRLaGak..huhu..mesti Mamat wira tu tak akan lupakan saya dan Bee Orenn saya..jgn silap haribulan bwk kayu pukul Bee Oren daa...I Ingat no plat wira u TAA***..haaa...an.an...

11 SuKe KoMen..:

die nk ngorat aja sbnrnye tu...hehe

nona : ishkk ngorat ape g2? tapi tgk muka die..mula nak marah mcm x jd sgt..huhu control gentleman..hehe

hurmm..bowok g gittu...ish..keppok pale ni kng!!!

syed : awok sape nok keppok pale saye? hehehe bukan ayoh saye pom..

kecian kt mu kesunyian..

bawak2 lah bersabor dalam melalui liku2 kehidupan yg mendatang...

hahahaa..koya macho je mamat tu tuh..konon tunjuk baik...hahaha..

Assalammualaikum... mmm.. baca Ceri Are ja tadi.. mmm.. aja ni terlampau berani...mmm.. Apa2 pun aja sepatut nya ucap terima kasih kat mamat wira tu.. pasal dia bagi nasihat..mmm.. sebagai manusia kita kena rasa hormat.. tak kira sesiapa pun.. pandai... dan bagus lah kalau aja dah terfikir bawak kereta laju2 tu berbahaya... kadang kita ikut kan nafsu.. sampai lupa akibatnya...mmm..lepas ni bawak tu hati2 dan jangan cepat hot...ok lah tu je nasihat zool.. andai zool terkasar bahasa maaf kan zool.. anggap je zool ni sahabat baik aja...mmm

Yatie : tu lar..aku menanti mu lar ni balik kg..hehe

LanaBulu : Insyaallah :)

Amy : tu lar..nak tegur tp mcm entah..tapi leh tima lar teguran die..huhu

Zool Hilmi : salam, Thanks zool nasihat aja..aja hargai ape yg zool ckp tu..thanks again :)

awk dok mane umoh??? umoh sy tepi stadium rntuh je.. ajok sy xpe klu bo nk lepok pntai tok jembal. Doh bunyi sapa dok sorang ape kes... hehe. Tp dekat lg la umoh sy ngn pntai telok tapang. Sy pn mcm mamat wira gok, jenis gentlemen. Hahaha...

heheh..mane leh g taw umah mane...tp slalu lah lepak sane teluk ketapang tu...hee

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More