Oct 22, 2009

Abis ko..aku kerjakan!!!

waa..sangat leteh hari ni..mengerjakan ofis..faham2 jelah ofis yang berada di dalam bengkel welding. mesti lar habuk besi banyak..lagi2 si pekerja2 ayah saya ni buka tutup buka tutup pintu ofis minta barang atau stock barang2 untuk welding pagar..mesti lar sgala abuk besi, pasir, ape2 lah akan kuar masuk kuar masuk...ingat padang pasir ke ape?

humm dan satu lagi problem ofis ayah saya ni selalu je terkena tempias hujan...klu tak lebat takde lah tapi bila ribut skali petir yg dtg comfirm air hujan yg tempias tu akan masuk ikot kolong atap ofis nie...then banjir lar skejap lam ofis ni...bg lagi satu kerja untuk saya mengelap..dah lar cpu dan kabel2 sgala mesin kat lantai..

So, hari ni dengan kerajinan yg ada saya susun atur semula meja dan barang2 dlm ofis nie..letes ko..tolak tarik meja besi ni sorang2 je lam ofis ni...nak patah pinggang!..huhuu...sabor jelah wat kerja ngan ikhlas tak penat..hehe...untuk keselesaan dan kesenangan saya juga.. :) see...siap pun kemas meja ofis..


Mengenai tempias ujan tu bukan ayah saya tak nak baiki...tapi tengah tunggu untuk buat bengkel dan ofis baru may be yg lebih besar.. Insyaallah..
Cume tunggu sesiapa ada yang nak jual tanah sekitar Kuala Terengganu..Hubungi ayah saya 013-9868904 (En.Rahim), OK


2 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More