Sep 30, 2009

Raya TiMe...

Salam..masih berkesempatan mengucapkan Salam Aidilfitripada semua.. :D
hehe.lama da tak post entry...rindu banget wooo sama kawan2 blog..tetiba jerk mood saya utnuk berblogging ilang...humm..cepat cari mood yg ilang tu..aiseh kemana lar kamu pergi ye?

Jom lar layan pic2 time raya baru2 ni..yang sedey nyer tahun ni tak bergambor ngan family..sangat tidak sempat woo..sedey gle..raya pertama tu da kene serang tak putus2 dgn sanak saudara dtg bertandang ke rumah untuk serbu mie kari ibu saya..hehe..kami2 adik beradik bermaafan pun main cilup2 mane yang sempat sahaja...tapi yang pastinyer semua dapat duit raya..horrayy...







Tahun ni juga beraya dengan Bee Oren, membuatkan saya ikut haluan sendiri..juga tidak seronok...huhu...mane tak nya da ada kereta sendri jalan pun sendri2 laa.. tidak lagi seperti dlu kemane2 sebuah kereta sahaja dgn ibu ayah...ye lah mana tak nya skrg anak2 dah besar tak muat nak sumbat semua lam pajero ayh sy tu..so, Bee Oren saya kene follow lar..tak pe lah..janji berjalan juga kan..

Ok, happy semua :D

13 SuKe KoMen..:

kamu santek ..
comey la akak nie..
ngeee

cantek seledang..
nk pinjam blh??

selamat hari raye ye. bee oren tu pun nak jalan2 gak. so, kene la bawak kan. kalau lepak kat umah kang, boring la dia.

lawa baju raya..jalan sendri best xla ikut je parents g mane2..huhu..

wah...
sonok juga raya kamu yea...
hehehehe

wah!...rayer sakan..bestnyerrr...
btw..lawa la tudung kamoooo hehe sukew~

Selamat ari raya...pose-6 jagn lupe eh.... :) sape lah suh jalan sowang²...hehe

1st kah daku?he...cun gila!!!!!argh!!!

SArah : hehek..tankiu sarah..anyway shawl tu akak beli online gak..hehe..pinjam? bole jerk klu sampai..hek2..

BULLET : hehehe...ye bee oren tu da byk berjalan..jauh2 lak tu..hehe

amy : lawa? thanks amy...hehe jalan sendiri mmg besh..tp yg tak tahan telinga plak.kene membebel gak jalan lame2 tk igt umoh..keke..

Quni : hehe...ape yg sonok eh? raya mcm biase je Quni..

AppleCuBbyz : heheh..sakan? Alhamdulillah..seadanya.. :)
Thanks..

Syed : Adop org nok temannn :)

Abang besi : ape yg 1st kah daku? hehe...cun tak gila..cun tu anugerah dari Ilahi yg memberinya.. :)

atas pajero buleh naik apa.

xde modal senanya..
smat ri rya hahak..

**bez lak lgu tamil neh

stingray : huhu..naik atas pajero? melayang kekgi..huhu

Xslap me pLz : hehhe..selamat hari raya gak..lagu tamil mmg beshh..hehe klu paham makna tak beshh..ehhe..belit

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More