Sep 18, 2009

Raya Time

Baju & tudung Raya? Done
Kasut Raya? Done
HandBag Raya? Done

Kuih Raya? Done
Packing kuih Raya? Belom..

Kemas Rumah? Half2
Tukar Langsir? On the way....

raya Pictures, Images and Photos

Salam...
Selamat Hari Raya Aidilfitri...Minta ampun dan maaf andainya saya pernah terkasar bahasa dalam entry dan blog saya nie dan juga kawan2 yang dikenali atau tak dikenali jika saya ada salah dan silap harap dimaafkan..Buang yang keruh ambil yang jenih ye....OK moga2 raya tahun ni satu kegembiraan yang bertakhta dihati kawan-kawan buat selama2nya, jangan menangis dan bersedih terkenangkan kisah lalu atau "orang tersayang tak balik kampung/x dpt berjumpa" Allah marah..Allah nak kita semua bergembira dengan senyum dan Tawa dengan meraikan perjuangan dan dugaan kita selama sebulan kita berpuasa di hari 1 Syawal nanti....

Salam Aidilfiri buat semua daripada AreJa & Family :D



P/S : kemanakah mood rayaku? seperti tahun2 lepas? ergghhh... seperti biasa sahaja saya rasakan...

5 SuKe KoMen..:

huhuhuhuh...
best nyer sume da siap
sarah ade baju raya je yg baru tp alhamdulillah..
tudung raya pakei yg lame jerk..
kasut same gak
handbag?same gak
jimat jimat
kah kah kah

sarah nordin : hehe..same lar aja pun...sebab tu ckp done..malas nak pk banyak2..tahun ni sangat bersedrhana dan berjimat.. :)

huhuhu..
hey,.. aku x bdendam ngan kaum hawe la...

einaz ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin.
raya datang la rumah eik.
tp x dpt wit raya la kan da besar
hihih
klu
x tau alamat ley ty..
=D

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More