Sep 8, 2009

MODEL WANITA BERTUDUNG

Salam.. Ok, sekarang ni nak join satu lagi contest. hehe..ape ke jadah lar saya nie? nak jadi model plak ker? humm bole ker? hek2..takde niat pun...tapi nak mengisi masa lapang dalam blog ni ape salahnya mencuba kan..ok teruskan perjuangan memeriahkan contest blog kawan-kawan kite ye..
Contest kali ni jgn risau tak perlu upload gambar kat blog..bosan juga tgk muka saya selalu kan..? :) hehe..
gambar tu saya dah email kepada miss sarah. so wait and see...

Create your own banner at mybannermaker.com!

For details, please click on the banner

CARANYA BAGAIMANA???

-just send me gambar kamu bertudung yang fesyen-fesyen ke,selendang ke,tudung ekin ke,tudung bawal ke.
-yang paling penting tudung dilabuhkan menutup dada(bukan semestinya kena pakai tudung labuh) tapi tudung yg dipakai(selendang,tudung ekin etc etc) mesti tutup dada anda ok???
-Tiada tema dikenakan,tapi kalau anda nak buat tema sendiri nyatakan ok kat dalam emel.
-Nama pertandingan ni adalah “ model wanita bertudung ”
-Send gambar kat my email ssarahfadzil(at)gmail.coM
-Pertandingan terbuka sehingga saya mengumumkan pertandingan telah tamat tempoh.
-Gambar pemenang-pemenang akan disiarkan kat blog ni ok?setuju? bolehla gambar tu menjadi contoh pada muslimah yang lain pulak kan?
-pertandingan dibuka kepada bloggers yang remaja perempuan,mak dara semua pun boleh.hehe

************************************

SYARAT-SYARATNYA?

• Anda perlu copy html banner pertandingan ni dan paste kan dekat blog anda.
• Anda perlu link kat blog ini dan letak di dalam blog list anda(hahaha)
• Emelkan biodata anda termasuk nama penuh,alamat lengkap dan no. telefon,url blog anda sekali ok!!?
• Hadiah pemenang akan dipos ke alamat yang diberikan

2 SuKe KoMen..:

klu i nak masuk gak leh kew..?

hehe..bole kot.. :P
asalkan penuhi "Caranya Bagaimana" yg die nak tu, lepas lah..huhu..dpt hadiah kasi saya la..hehe

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More