Sep 8, 2009

"BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST"



UIkkk...trjumpa lagi contest untuk awek2 yang ske pakai shawl..heheh takperlah jom masuk lagi contest nie..walaupun due date da nak the end iaitu 09-09-09 cumel date tu..dan bersempena bufday empunya penganjur untuk meraikannya, saya joint contest ni bagi memeriahkan lagi contest nie..hehe jom kita walking di blog http://kisahlynna.blogspot.com/

Beautiful kah saya? erkkk? *tak senonoh..* cepat nyorokkan diri...hehhe takperlah nak cuba juga lah..JOm kita Ber BEAUTIFUL kan diri..hehe..
Contest ni nak kena juga letak pic, kena ikot syarat laa..so, sesape2 yg dah bosan dan nak termuntah tgk muka Gurl ni sila tekan "X" di atas screen browser anda, tq.
Ok, kali ni saya nak letak pic saya ala2 malu kucing gitu..tak makeup still Original.. hek2 :)
memang tak cantik..tapi sgt suke pakai shawl ni senang lilit2..tak ambik masa yg lama..
ape-ape pun layan..


Ok, Close :)

7 SuKe KoMen..:

tumelnyeee....nape tgn tu pegang bahu cam gitu ye? :D

ber_uwang : hehe..Insyaallah klu ade rezeki..

syed : tq.. :) tak tahu lah nape tangan tu tetiba dok tp tu..hehe

tq for join my contest.penyertaan anda telah diterima.tq ;)

l y n n a s h a a r i : owrite, u r welcome :)

lawa²...org nk join gak ah..hehehe

:D

Redbloodsnow : hehee.. bagus2 teruskn perjuangn.. :)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More