Aug 15, 2009

Wallaaaa windu....

freedom Pictures, Images and Photos

hehee...Salam sume....

windu kawan-kawan macam da lame tak berblogging....hari ni saya dah merdeka lepas dari bala final exam..so next tutor see in da next semester after Raya...yahoooo.leh rehat sebulan.....

Alhamdulillah last paper petang tadi dpt juga saya jawab 5 soalan subjektif dan 4 soalan essay yang hampir hancur setiap helai saya mengarang...sebab setiap kali nak mulakan cerita asik salah lepas tu saya garis palang panjang2 dlm paper, then tulis besar2 CANCEL (diikuti sign MaHaL saya). ada lar dalam 3 helai..huhu...sejam sebelum pukul 6pm(tamat masa jawab exam) saya keluar, time tu muka tahap blur dah nak mengarang ape lam essay Bahasa Inggeris nie....tgk kiri dan kanan semua masih kusyuk lagi. Belek-belek kembali buku jawapan yang dipenuhi karangan-karangan yang saya ada jugak tak faham (hampeh kamu aja!..), setelah berpuas hati saya mengemas peralatan alat tulis saya dan trus keluar dari dewan exam tersebut...

ergghhh otak bagaikan dalam penjara sekejap tadi...lepas keluar dari dewan terasa macam lepas segala bebanan yang ditanggung..On Hp, terpapar msg dari Ida " hbs exm cntc da.." terus laju jerk jari saya tekan butang mencari nama Ida (OUM) then trus call, " da dimana kamu?" Ida jawab " Abih doh jawab exm? da ade kat Kuala Ibai nie..." Saya menjawab pula " Abis dohh...takleh dokk lame2 lam dewan panas dohh otok nie...nok g mane? Ida jawab plak " hehe..memang dohh tu da kuo awal etek td..jom g snow wash cuci kete?.." Saya plak meng "iya" kan aja untuk ke snow wash sebab dh lama saya tak ke snow wash cuci kereta (Bee Orenn) . sebelum ni pun hanya cuci sendiri...

so tibalah saya ke snow wash Jalan Kamaruddin, before that nak ke tempat snow wash yg ida biasa pergi tapi tak jd coz Off day plak..adalah dekat 45minit kami menunggu mamat a.k.a Bangla-bangla yang mencuci kereta kami nie...siap pergi spy lagi takut tak bersih..,hehe..da lar lamee...sabor jerk...lagi pun time nie geng2 "Boy" belum keluar dewan..kuat lar dorang berperang ngan essay2 tu..huhu.. terutama Sipu...

after that saya dan ida ke Gong badak lepak2 minum air di pantai telur ketapang dan jumpa skali dengan oy iaitu Bad, Amir dan Sipu. dorang cakap Sipu keluar tepat kul 6pm last masa tamat jawab paper..caya lahhh sipu!..heheh

Ape-ape pun saya dah merdeka exam untuk semester May 2009 nie...

5 SuKe KoMen..:

yeii!!!exam dh hbs..merdeka!!merdeka!!

yatie : merdeka!!!hehe tie kalu mu ade leh aku ajok mu g jalan2...bosan gile..ida sibuk ngatt etek...

haaa..banyak kesalahan ejaan di sana... :D

yeah merdeka!!!
leh la date pas nie kan... yeah!!

L&F : PUASA tak bleh date lor..huhu...

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More