Aug 12, 2009

Thanks to "ANAKLAUT"



Terima kasih buat anak laut bagi award ni pada saya. Maaflah saya tak pandai berpuisi tapi suka baca puisi anaklaut. apa yang anaklaut puisi kan ia tetap cantik dan menarik.
Semoga anak laut bahagia dan berjaya dalam apa juga bidang yang diceburi.
And Lasty, Good Luck For exam.
Last paper saya pun Jumaat ni hehe..after that buleh lah merdekakan diri buat seketika..hehe

Ok, May Allah Bless You Anak Laut..

7 SuKe KoMen..:

hello comey..sebenarnye bukan xnk plan g kundasang..sbenarnya,kalau cik are'ja syg..tapi kalau cik areja tgk entry bln april sy,ada pic sy kat gunung kinabalu,pulau2 skitar sabah n tempat2 nice.. hurm,pulau perhentian x best ek??

salam..

tq sudi terima award...:))

salam anak laut..
welcome back...hehe

ntah laa cik are'ja cumel.. xtau nk travel ke mana lg..huhu..kalau p.pehentian panas..ingat xpayah laa pegi..huhu..sesilap g mancing je..ahakz.. =D

hello..add sy..nice blog..

wecko : alamak? siapakah ini? topik p.perhentian ni mcm taw2 jerk?
ini mesti tunang cik tulips nie..hehe

mane2 pulau memang lah panas..takde pulau yg tak panas melainkan hari ujan.. permandangan tetap cantik..

cume kat p.perhentian tu ala-ala kampung then sesuai untuk memancing saja...nak honeymoon tu mcm tak sosuaiii...hehe..

salam tuan ponya blog.. semoga dapat melakukan yang terbaik dalam paper tadi

sekian terima kasih

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More