Aug 10, 2009

Perang tak abis lagi.....



tik tik tik...waktu berdetik...
saya masih main-main untuk paper esok...*tarik telinga saya skrg!*
pikiran makin serabut nie...
study pun rase-rase mane yang buleh score.
erkkk?? hampeh tol saya nie..

masih ada 2 paper lagi..*skali lagi tarik telinga saya!!*
study ikot suka jerk....huhu....

Ok lah continue to study...

Esok paper exam 11 Ogos 2009 subject
CBCN4103 Introduction to Networking.

And last paper pada 14hb Ogos 2009 subject
OUMH1203 English For Written Communication

P/s : Friends... pray for me...dan mengenai comment entry sebelum ni akan saya reply nanti..thanks banyak2 bagi pendapat.love u friends

16 SuKe KoMen..:

hihi.
teruskan perjuangan
;))

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..
Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan.. sila
klik disini.

Aja.. nak ngorat leh x...?
i love you full.. ha..ha..ha..ha...ha..

Teruskan menulis.. dan semoga sejahtera sentiasa.
wassalam

salam.

moga dpt menjawab dengan lancar paper esok..:)
tq singgah anklaut

salam.. x layan tu x dpt la nak ngorat nampaknya nih... huhuhu... thanks 4 yr ziarah... semoga sejahtera sentiasa.. insyaAllah. wassalam.

haha..teringat yg zaman kite study muda2 dolu..study lewat mlm..tp dang lagi main game la.. hape lah..mkn megi lah..hoho..tp tu kennangan best punya..

chaiyok2 truskan pjuangan..ahaks

salam..

tq singgah anaklaut..

exam 18hb dan 21hb ni...huhuhuhuhhhhhu..

Jaja : Thanks for wishes.. :)

Bujang susah : hehe ngorat bole but nok available lah...salam sejahtera kepada awk juga..

Anak Laut : Salam, thanks sudi singgah kat blog aja ni, semoga dpt jwb juga exam tu..hehehe..senang jerk..keke

Yatie : Haah yati..time tu kite main2 lagi suke riang..hehe skrg ni aku tka leh da main2...study pun kadang tu sorang2 jerk..cedehh wooo...

Al-Wan : Orait wan..teruskan perjuangan..chaiyokk2!.hheTQ

Sarahunny : TQ sarah. u too..

teruskan sIs ..chayo0o0k2!!

usaha tangga kejayaan....

thx juga kembali kepada sis sbb sudi baca blog sarah ngeeeee...

ni la keje budak2 yg rajen baca blog...mengomen blog org..ngeee


by the way GOOD LUCK!!

gud luck...

usaha lebih...

(tp sbnrnye dh lps dh ni kn?so ape cer...?)

ok tk...

rockmetaller : hye..tankiu..hehe usaha da tadi tapi kena kuar sejam sebelum masa tamat jugak.sebab fikiran da tahap kebuntuan..hahaha...killer subjek...

heheh..apo nk buek...

pepun,aja wat yg terbaik k.

mmm...bila cakap pasal belajar.. memang seronok... dulu zool suka kacau orang nak study...lagi2 member study waktu malam zool suka padam kan lampu...suruh dia orang tak study...ha3... jahat zool masa tu..
tapi bila zool nak study... zool duduk dalam bilik sorang2 je buat hal sendiri siapa pun tak kacau...kunci pintu sekali...
tapi dugaan lain yang datang...mmm...aja nak tau tak apa dugaan tu...?

dugaan nya...syaitan lah dan nafsu...tidur....
kalau kita tak bekal diri kita dengan pedinding...mmm...jawap nya lena lah dibuai mimpi...
jadi solution dia senang je... solat dan baca Al-Quran dulu baru study...he3

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More