Aug 1, 2009

Brape panjang saya?





hehee..ulat gonggok..teka lar berapa panjang ulat gonggok nie?

Hehe geli geleman saya....first time saya tengok ulat gonggok besar nie..sebelum ni tengok kat TV jerk..ni adalah ulat gonggok hutan. hutan mane saya pergi? mesti lah hutan di Sekayu.. time tu saya pergi bermandi manda *Kempunan* bukan ape sebenarnya saya da macam lama tak mandi sungai ni hehe so pergi jugak lah saya ke Kuala Berang.

12 SuKe KoMen..:

Sejengkal kot,ihiks..Cakap geli abih tu tangan sape yg nmpak tu?...

panjang dia dua kali ganda dari ukuran tangan tuh.. huhuu.. geli ah ngan binatang byk kaki... meremang bulu roma..

beshnyer g tgk ulat ngan mandi sungai x ajok pun... he he

p dengan sape tu ha???pandai yer,,

ayen : entaa tangan sape..ambik gamboo jerk..hek2..tol lar sejengkal lebih sket dari tgn tu..hehe

angah : haah memang geli banyak kaki die..sume gerak2..haha..tol kot 2x ganda ngna ukuran jari tu..hehe

zakir : thank you :)

badrul : hehe mai lar g mandi..leh g lagi sekayu tu..tak jauh pun 40minit jerk dari KT-K.Berang.

Yatie : pergi ngan pemilik tangan kat lam gambor tu..hhehe..

klau btol xkn xder adiah kot... huhuhu

angah : hehee..takde..just suka2 hilangkan boring..hehee...

lor.. ingatkan dapat adiah td.. kueh donut ker.. x pun kueh lapis.. ok gak.. hehhe

angah : hehe...donut kat big apple banyakk..waaa winduunyer lame tak mkn donut big apple..

banyak ekk.. ni yg x sabar nak jumpa lara.. sbb dia ckp nak bawak angah pegi kat big apple.. hak3..

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More