Aug 3, 2009

Kawan2 ambik nie..Award fwendship day...

lama da save award ni dari kul 9pm tadi.. tapi asyik sangat dok tengok web lain, komen2 sket pahtu layan Dido kat Youtube tak ingat lak nak post award nie..hehe..last2 dah 12.20am baru ingat...hehehe...





Happy fwenship day..saya pun tak tahu ye ke tak fwenship day bulan nie? hehhe setahu saya bila-bila masa sahaja selagi masa tu tak henti fwenship tetap ada...

award fwenship day ni saya ambik dari angahbjork, ye lah kan saya pun kawan die jugak kan...hehe da orang bagi kite ambik je lah...hekhek so, saya nak past award ni kat KAWAN-KAWAN BLOG saya plak..sape2 pun buleh ambik..hehhe HEPY FWENSHIP DAY... :D

3 SuKe KoMen..:

salam..

tatap mata dlm puisi je..:))

tq singgah anaklaut:))

ahaks.. lawa lawa.... happy pwenship day...

anak laut : salam, hehe takpe tatap mata jgn tatap mulut udah lar ye anak laut :) welcome

angah : tq..hek3..

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More