Jul 26, 2009

SeRaBut...

Entah lar ape kes ngan saya sejak-sejak akhir ini..Serabut dan rasa tertekan..Nasib tak sakit jiwa..huhu..kadang-kadang tu menangis seorang diri..kadang-kadang tu menjerit dalam bilik air melepas kan geram then menangis sekuat hati *nasib takda org dengar kecuali Yang Maha ESA*...mencari ketenangan akhirnya Berzikir, Mengaji dan solat sunat...itu sahaja yang dapat saya lakukan...mendekati diri ini kepada NYA..mungkin saya jauh sebelum ni..kesenangan yang diberiNYA sedikit sebanyak saya ALPA dan lupa padaNYA...dan sekarang saya ditimpa ujian dan dugaan dariNYA...bagi mengingati dan mendekati NYA kembali...
Ya ALLAH..Ampunilah diri yang lemah ini...Ampunilah segala Dosa2 ku...

..........Serabut memikir itu ini menghantui jiwa zahir dan batin...
Bersabar lah wahai Aja..pasti dugaan ILAHI buat mu..Semoga tabah menghadapinya...

8 SuKe KoMen..:

salam...Are'Ja_(",),

apa yang membuatkan anda serabut ni?

bawa banyak bersabar, di dunia ini, memang banyak dugaan dan rintangan, hadapai dengan tenang setiap cabaran yang datang..:)

tq singgah AL

dlm hdup nie,akan smpi msanya kta diuji..bla diuji,ksabarn mmainkn peranan pntg..carilah ktenangan diri dgn mdkatkn diri pd-Nya..muhasabah,cari dmna silp yg kta tlah lakukan..

babe, ko kenapa weyh?
sabar ek..

dekatkan diri ngan tuhan...pasti kebahagian tercapai...

jar, knapa ni?pape gtau je aku..leh kurangkan...byk2 bersabar

salam sahabat2 sume..thanks sebab bagi perhatian kat Aja..Aja tak tahu nak cakap cemane..
memang sekarang ni aja tgh serabut..kadang tu tak dpt kontrol pikiran dan perasaan nie..
Tapi tak ape lah, Insyaallah masalah tu akan selesai jika diizinkanNYA..
Inyaallah...
Terima kasih sahabat2 sudi komen aja..
wassalam

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More