Jun 30, 2009

Tetiba jerk Rindu..



Weh..Korang...Sibukk nyer??
entah tetiba jerk rase rindu kat korang..hehe..
huhu..tetibaa..

see u all girl..konvo nanti k..

Jejubah korang aku ambik next week lar ye..

p/s: tak sabar tunggu cik ida mai bertandang ke rumah, for big project n half..hek3..

5 SuKe KoMen..:

mesti xsabr nak konvo..bestnye

apasal dlm pict ni, aku nmpak besar pd korg semua...ni msti byk mkn angin pantai..

aqila : hee tua dah ni..bru nak konvo...keke

dania : tu lars sebab suke sgt dok pantai..angin pantai lar santapannyer..huhu

weh, delete2. buruk giler gambar aku. huhuh

hanaeechan : mane ade buruk!! cute ape? cumel tu..mcm buat tarian zapin..keke

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More