Jun 25, 2009

Special Kek For Ibu & Ayah






Mane saya? mesti lah yang Snap pic kat atas tu..hehe, sempena Birthday Ibu dan Hari Bapa untuk ayah, ini sahaja lah yang dapat saya berikan untuk tahun nie..Kek daripada Secret Recipe..
Sebenarnya malam tu, kami pergi makan malam beramai2 kat restoran bawah jambatan kuala Ibai, dan ade lah kawan-kawan ayah 2 family lagi. dan bersempena jugak hal berkaitan projek lah. humm ALhamdulillah malam tu makan best2..hehe termasuk lah kek ni..So..Have Fun.. :)
Happy Birthday IBU dan Selamat Hari Bapa AYAH! semoga kalian dirahmati ALLAH TAALA...amin...

7 SuKe KoMen..:

Amin...Bagusnye,walaupun kek tu je yang penting 'ingatan'..Hepi besday buat ibu Are'Ja...

aren, thanks for wishes..hehe tu lah takde yang lebih beharga selain 'ingatan' untuk ibu saya.. Biarlah hanya sebiji kek yg tak seberapa..Ingatan yang penting.. :)

izinkan diriku mengikuti blog ini dan salam kenal.

nak sepotong kek blh?? wah.. shedap2...

hati2 ckit.jgn dok selalu makan makanan manis.byk penyakit menanti utk hijrah ke tubuh kita.smoga ceria selalu.

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More