Jun 1, 2009

Penatt WeHhh...tapi berbaloi..

Ambik nafas dulu....

1... 2.... 3....

Hembussss.....Fuhhhh...Lega...



Hari ni 1 hb June..kenape 1hb June ini??

Genablah saya bekerja dan belajar selama 6 bulan di Terengganu ni.. Alhamdulillah impian saya apa yang saya inginkan setelah berada di Terengganu iaitu kampung halaman saya tercapai hasrat ...dan ape yang saya rancang juga telah dimakbulkan...

270509-4 Pictures, Images and Photos

First, saya nak continue study for degree in IT..Alhamdulillah saya sedang study skrg..walaupun dpt result hampir tidak berjaya..tapi tak mengape bukan untuk saya terus berputus asa...

Second, Kerjaya yang saya impikan sebagai seorang contraktor dan membantu ayah saya dalam menguruskan hal perniagaan, Alhamdulillah sedang giat menguruskannya...memang teramat penat, tapi penat tu lah buatkan saya gembira bila menghadapinya.. ;)

Third, Be Oren.. Myvi SE, Orange Colour, first saya berkenan Myvi ni mase die keluar pada bulan ape entah saya tak ingat, tapi akhir tahun 2008 tak silap saya, time tu ade show myvi ni kat KL Central, trus hati saya berkenan dan "Jatuh CInta" Ahaks! memang setia pada yang satu..hehee... sejak hari tu, saya mula buat simpanan sket2 dan sampai skrg Alhamdulillah saya dah dpt ape yang saya inginkan walaupun ade support sket dari ayah saya.. ;) thanks ayah..Sebagai dorongan saya untuk gigih bekerja dan belajar :)

just my luck ! Pictures, Images and Photos

Cume ape yang masih dalam perancangan dan sedang beroperasi ialah mengenai status kerja saya, dan saya masih belajar untuk menjadi seorang Contraktor yang berjaya seperti ayah saya dan bussinessman yang lain..hope, Insyaallah dapatlah saya title seorang Bussinesswoman plak. hehe..My friends, Pray for me for my luck, ok..May Allah Bless you all..Aminn...


0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More