Jun 19, 2009

Pagi yang gelap...

Aduii...tak ngantok lagi ..hehe..tidur lagi waktu maghrib...kan tak ngantuk dah...dah kul 2.35am nie..cari bahan assignment dah naik semak mata saya ni mencari bahan-bahan assignment yang 40% sahaja sesuai dengan kehaendak soalan...
*p/s : jangan contohi saya yang sengal ini...tak elok tido waktu maghrib..
Humm..lame juga tak menulis entry kali ni...bukan ape sibuk yang teramat dan + malas..hehe..so, bila keletihan saya pun tidur lah anytime bila saya rasa letih yang teramat..macam time maghrib td..sampai kan Maghrib terlajak..hek3..qodoo balik..*skali lagi P/s jgn contohi saya...

Dalam 2 bulan ni, aktiviti saya dipenuhi dengan kesibukan kerja+study+Konvo. Haa..sebut pasal konvo ni..meh nak cerita sket..

udm Pictures, Images and Photos

Saya abis study kat UDM (Universiti Darul Iman Malaysia Kampus KUSZA) pada May 2007, program Diploma Teknologi Maklumat..Alhamdulillah takde sebarang repeat atau reverse..hehe..seronok dan have fun study kat UDM ni. Lectures kat sana pun sporting dan baik2 belake.. masa saya study disana, tahun pertama batch saya KUSZA dinaiktarafkan sebagai Universiti, so terciptalah nama Universiti Darul Iman Malaysia Kampus KUSZA, satu lagi Kampus KOTA di depan Hostpital Sultanah Zahirah Batu Burok Kuala Terengganu dan satu lagi di Besut, tapi tak dengar kabar indah rupa...dah siap ke belum Universiti Kampus Utama di Besut tu...perasmian pecah tanah oleh Bekas Perdana Menteri dan Menteri Besar Terengganu dahulu memang ada, saya pun joint jugak lah..kutip payung warna warni..haha..seronok plak bila teringat zaman-zamam study diploma dahulu..

Habis study tu..tunggu lah..nak Konvokesyen..semangat bile dengar kawan-kawan yang study kat Universiti lain kate konvo ni best, naik pentas jumpa Yang Mulia Agung, ambik scroll, bergambar,dapat bunga, beli baju baru nak bergaya sakan time konvo dan jumpa kawan-kawan..dan seronok jugak tgk dorang dah graduat sedangkan time tu saya belum.

Tunggu punya tunggu...sampai masuk akhbar, tak jugak konvo..lepas setahun ke setahun, macam-macma kabar angin saya dengar..tak payah lar cite..memang banyak kabar angin tu..
sehinggalah hari ni..baru lah sampai envelope dari Posman di tujukan untuk *Hajar Norhanis*..
tengok logo UDM, sebelum tu kawan saya yang bekerja di UDM dah inform yang 14-16hb July konvokesyen diadakan seramai 3000++ student..Waahh...berbunga nya hati + Sayu bila tengok surat jemputan tu..yelah sape tak sayu dah lama tunggu hampir 2 TAHUN baru leh GRADUAT...berbunga jugak hati ni sebab boleh jugak meraikan hari graduation ni...
Ingatkan tak kesampaian dah nak memakai baju Jubah untuk konvo sambil menerima scroll dari YM Agung Sultan Mizan..hope masa sidang saya nanti, YM Agung Sultan Mizan yang berada di pentas..Insyaallah..

Mata saya tak mengantok lagi ni..keras semacam jerk mata nis..aduiyaii..esok hari jumaat dah..macam taw2 jerk..huhu...tidoo dan tidoooo...ishkkkk....*pemalas lah kamuuu ni Aja!*
Walaupun saya tido lambat malam ni..pagi lepas subuh esok tetap jugak saya bangun untuk ke Bukit besar dan berjogging...jom! sesape rase badan die dah naik susut nilai dipersilakan joint in da club untuk bersenaman..hehe...sambil2 menjaga kesihatan. :)

haa..udah2 lar kamuu merepek ye cik Aja...pergi lah tidoo...tidoooo!
sweet dreamz ya! siapa yang nak masuk lam mimpi saya? angkat cousor skrg! hehe
merepek lagi..k lah..tata....




6 SuKe KoMen..:

tahniah da abeh blaja~ pas neh siap2 nak keja ngan kawin plak laa~

Baguslaa klu gitu.Slalu ke jogging atau pegi bile berat badan naik je,hehe....

joe, hehe..skrg ni pun cont study and working...kawen tu Insyaallah...On the way. :)

Ayen,hehe..bila berat naik...keke

lambat gler eh konvo..hehehe

wuiii g jogging tu...ssalute ah

oneyani, ehe tu ah..geram gerutu dah aku nak konvo ni..sabor jerk lah baru leh konvo..jogging tu biase lah jg kesihatan..body tetap maintain chubby2 keke...

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More