May 24, 2009

Bila Kelas Bermula....

Register sem sudah..bayar yuran RM1560-10% pun sudah, modul-modul pun dah dapat...
ape lagi ye?? tinggal berjuang untuk belajar lah pulak..hehe

Alhamdulillah dah masuk semester ke-2 pun saya. semester ini macam biase saya ambik 3 subjek iaitu

-English For Written Communication
-Enterpreneurship
-Introduction to Networking

2 subjek diatas adalah subjek wajib Universiti, Kalau tak wajib da lame saya tak ambik..owhh tidakk....
takpelah belajar demi masa depan, terima sahaja.
bala yang awal-awal dah dtg adalah asignment..MashaAllah..kuliah tak bermula lagi..seminggu sebelum tu dah dpt 2 Asignment..So, Aja! Get preparation lah ye...untuk cari bahan-bahan asignment tu jsut sebulan jerk masa untuk siapkan report2 asignment tu...



"Ya Allah berikan lah aku petunjuk dan kemudahan agar hambamu ini dapat menyelesaikan kerja-kerja dengan tenang..."

Hope Result final exam baru-baru ini adalah terbaik dari sebelum nya...ngeh..ngeh..tatott sebenarnyer...next week result keluar...Hope yang terbaik..wish me Luck!..

6 SuKe KoMen..:

result kuar....dapat 4.0...halu aku....aku bagi coki-coki...


ha ha ha

hohooo..yelasss..siap lar kamuu kek special sampai lar,,,hahha

thanks MK, pray for me . ;)

kif_0206: continue lar study..bestnyer kelass..ahaks!

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More