May 7, 2009

4 FwEn Get ToGetHeR..

Salam..hehe baru2 ni saya sibuk dengan karenah 4 sekawan (termasuk lah saya) untuk melayan mereka-mereka ni bercuti di Terengganu ni..hajatnyer memang nak ke Pulau2 yang ade di Terengganu ni..tapi tak jd..takperlah mase tak mengizinkan...

ape yang best kami dapat jugak tido kat resort tepi pantai...ape yang penting mandi kolam..hahah..dan berlakulah aksi2 yang tak sepatutnyer...lepas tu ujan turun..haha





Ape yag terjadi bila 4 sekawan ni Get ToGetHer???

ahaks!!

~ First, semestinyer makan! menu pertama jd pilihan adalah nasi kerabu di Gong Badak then time dinner kami ke noodle station (celebrate belated birthday hana & yati)
humm..nyum! nyum...!

Ok picture-picture dibawah ni adalah warna-warni kehidupan kami sepanjang get together ni..

~pantai teluk ketapang lepak2..sambil mengingati memori student life dulu (kanak-kanak rebina)




We Fly.......

Tarian Zapin ke Silat ke ape nie? tak paham saya...


Ada satu pic ni yang paling saya suke tgk..sebab ade pepatung dan kapal korek kat lam pic ni...nampak macam menarik dan unik..hehee..terutama watak utama yg tgh posing tu..ahhaa...



~Airport..menikmati senibina..huhu...



~memalam-jd kelawar 4 bertudung itam...p makan...

abis makan kami merayau malam tu macam kutu rayau...kutu rayau pergi cari duit dan isi minyak kereta.
oleh kerana kekeringan yang teramat sgt terpakse lah kami mencari hingga ke pagi..hehe
tapi best sgt malam tu...
pagi esok tepat kul 12am kami check out dari resort tu..

k my fwen..see u soon...miss u alwayz!!



0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More