Apr 1, 2009

DeMaM ExAm..

Wahh.. lagi sehari saya da nak exam...

cepatnyer masa berlalu?

Sekarang ni saya sedang sibuk study dan ditambah pula

kerja yang makin banyak projeknyer,..rezeki.. Alhamdulillah..


Study Pictures, Images and Photos


Malam ni sesuatu yang tak diduga...

niat sebenarnya nak study kat Library Kuala Terengganu ni..

yelah saya pun tak pernah lagi menjejaki kaki ke sana...

Almaklum lar pelajar luar Kampus macam ni lah..

merata2 lar nak cari tempat perbincangan...

so, saya dan kawan-kawan yang lain ke sana..

then malam ni tak boleh plak...kes ade kelas tuisyen kat library tu..

aik? tak pernah2 ade tuisyen kat libraray tetiba ade plak?

humm..whatever lah...last skali kawan saya sorang ni

decide kat restorant makan di bandar..

jumpa restorant tersebut..memang terpencil dan tak ramai org..

tempatnyer pun selesa dan best siap ade alunan music instrumental lagi..

aduyaiiii.....

ni study atau nak berdating? ahaks! tempat yang romantik

(next time jgn lupe bwk pakwe plak!)

memalam jerk restourant ni Open..ehee

promote ke ape?..abaikan lah...


memang masa study td dalam 70% sahaja saya dpt bg tumpuan..

selebihnya tumpuan pada alunan music dan air juice yang ade bola2 berudu..

hehe...come lak bola2 berudu yang di taruk dlm juice tu..first time sy tgk

(sorry tak igt nak ambik gambar..sebab asyik dgn bola2 berudu then sumbat lam mulut)

hehe....

tapi...dalam keasyikan boleh jugak lar berbincang untuk soalan score...

at least ade jugak input nie..

so pesanan untuk Da dan Amir..tolong lar..jgn bawak lagi tempat sedemikian

untuk study..huhuu...

sok malam di ofis saya plak..ok...kite study abes-abesan...

ok gud luck for all!


0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More