Apr 9, 2009

CuMeL aNaK BeRuDu Nie....





Haaa..ni lar anak berudu yang saya maksudkan tempoh hari...cumel kan?? ni kali kedua saya pergi makan bersama kawan OUM kat Restorant Bora-Bora Tanjung Bandar Kuala Terengganu.. (uiks? promote ni...kene bg sponsor nieh...!hehe)

Hari ni last exam, so kami celebrate makan-makan kat restorant tersebut...

best lar..makan-makan sambil sembang-sembang..dan kena plak dengan si Amir dan Brahim yang otak mereka da mereng+Biul sikit sebab tak leh jawab dan blur mase final exam td..pape pun kami bertawakkal hope buat yang terbaik semasa exam td....

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More