Apr 20, 2009

BarBie LooK Like????


Pic diatas bukan lah tayangan body atau ape...

tapi cantik jugak barbie doll tu..

tipu lar klu saya cakap tak pernah main barbie doll tu dulu..

masa zaman kanak-kanak riang...hehe...

peminat setia sampai skrg..cume tak main dah skrg..sebab sedar diri ini

bukan lagi kanak-kanak riang..tapi kanak-kanak gumbira..heh...

ape yang nak di ceritakan..

zaman sekarang nie...humm..gadis-gadis era moden sekarang..

da mengikut style ala-alar barbie plak untuk tampil cantik..

betul ker?


terutama dari segi mata..

saya kalau bab cerita mengenai mata sangat sensitif..hehe...

sebab mata itu adalah daya tarikan utama bagi kaum-kaum hawa didunia ini..

dulu nak nampak mata tu cantik dan galak selalunyer akan make up dan solek lah

seabis-abisan bagi timbulkan ape yang kurang dan serlah kan dengan cantiknya..

sekarang banyak penggunaan eye lense plak...bagi bijik anak mata itam yang kecik tu

buleh jd besar dan nampak galak plus nampak cumel lagi...waaaaaaa......

Ala-Ala barbie gituu...

macam-macam lar sekarang hanya untuk kecantikan..kan?

macam-macam warna dan style yang ada dipasaran sekarang.

terutama dalam internet ni....saya tengok pun macam nyaris nak terbeli..

tapi sedar nikmat kurniaan yang DIA bagi cukup lar sekadar yang ada

dan bersyukur...Look Like ORI kan itu lebih menawan?

betol tak?hehe...tak payah membazir duit...

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More