Apr 1, 2009

2 daYs...LosT ConnEcTiOn




2 hari saya kebingungan dengan connection internet saya


so ramai yang bertanyer kemane kah saya 2 hari ini?

hehee...sehinggakan ade kawan-kawan saya ingat saya study hard + smart..

waaaahh rajinnyer saya?

jiwa saya bagaikan "lost" something klu internet tak ON dalam satu hari..

da lar jiwa saya memang "lost" someone..inikan pula internet?

erghhh leh jadi jiwa kacau seketika...

ape-ape pun dengan daya usaha saya..

then ade juga mintak bantuan kawan-kawan study

"hampir menangis Si Aja internet tak de" kate si Amir...

hehee...memang kamuu ni suke "mengenak" saya Amir ye..

pape pun thanks kat Amir sebab banyak bg "Clue"

biaselah da berpengalaman nak dibandingkan dengan

saya yang bru nak masuk 2 bulan pakai streamix nie..

then saya call org TMnet..lame jugak lar cakap2 dan buat laporan

akhirnyer baru lar mamat operator tu detect yang masalah

connection internet ni adalah dari "port" sekitar kampung saya..

humm..begitu rupenyer...so tunggu je lah technicion dtg..

petang kelmarin baru lar jiwa saya berbunga kembali..

setelah internet ON..

ramai juga yang tanyer kemane saya menghilang?

hehe pergi bertapa........

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More