Mar 28, 2009

Wif Cik PUteri CoMeL

Petang...

selepas sy menghantar permintaan barang2 adik saya

di sekolahnya...saya terasa terlalu awl untuk balik ke rumah..

so, saya teringat akan cik Puteri comel ni...

setiap kali saya ke "gong Badak" area yg paling manis dalam hidup

bersama kawan-kawan saya dlu takkan saya lupakan...

Selepas solat Asar di Masjid Kusza UDM, sy trus ke UMT

menjemput Puteri COmel ini...

Perut saya memang terasa amat lapar...

sejak akhir2 ni saya seperti mengabaikan pemakanan saya...

tapi tak apelah...klu sy pitam pun lom jatuh ke tanah..

cume bersandar kat dinding jerk..selagi kudrat

tangan saya ni masih ada untuk menampung bdn saya dari jatuh ke tanah..

lagi pun..saya boleh kurangkan berat badan saya..

walaupun cara saya salah..

saya memang suka ambik kesempatan..hehe...

haa ni saya dan cik Puteri COmel kat port restorant kami

yang biase..memang kami suka mkn kat sini dari study dlu...

NR CAFE



Ape yang kami makan? hehee..saya tak makan dari pagi..so diet terjejas..



Setelah itu dilantak dengan bersungguhnyer..tapi sisa tetap ade..

tak baik tol tinggal sisa..tapi nak buat cemane...perut da full..hehe



hehe...Alhamdulillah..akhirnya Cik Puteri Comel ni Lanja saya makan..

Terima Kasih Cik Puteri yang Comel..dpat gaji saya plak..

Insyaallah saya lanja Cik Puteri ye...

Kemudian kami ke Pantai plak..

da lame tak rase pantai teluk ketapang..

so kami kesana dan duduk diatas pasir sambil lepak2..

menghirup angin dan udara bagi menenangkan hati dan fikiran

yang macam2 di memorize kan...





Ok lah..hari da nak gelap..tgk macam nak ujan lebat..

hum selepas puas sembang2 ngan cik Puteri Comel nie..

saya terus balik selepas menghantar die..

Masa perjalanan balik ke rumah, HUjan terus turun dengan lebatnya..

sampaikan saya nak pecut pun tak boleh..sebab ujan terlalu lebat

sehinggakan kabur permandangan jalan raya tu..

Alhamdulillah saya selamat sampai dirumah...

Jam 7.40m..


0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More