Mar 25, 2009

Hari ni Saya Sihat tak?

Hari ni sy tak sihat...selesema cikgu! dan + bersin2..

so what new's on today???

hari ni saya tak dok kat ofis..

pekerja-pekerja plak ngada2 asik nyibuk jerk kemane sy nak g..

pekerja "akak kerani nak g mane? asik kuar jerk.."

akak kerani jawab " nak g dating..sibuk!"

pekerja " nak ikot lah akak kerani g dating...nak itoottt.."

dalam hati sy berkata " buang tebiat ape mamat nie?

ske sgt ngusik aku..."

hehe whatever lah...dorang ni ske panggil sy

akak kerani..tp sy tak kesah bole jd ape2 jek..hehe

So start kereta terus ke Permint Jaya untuk binding

assignment sy yg dah siap tu..

jumpa someone skejap..tapi kejap jerk kebetulan die kerja

kat kawasan tu..

after that, trus menuju ke gong badak..

time tu race..hehee so sy pecut lar sampai 150km/sjm

setakat yg sy berani 160km/sjm jerk...lebih dari tu

hehe kang terbang body2 kereta yg dah memang nak uzur tu..

hehe...whatever lah janji kepala sy tak fikirkan someone........

hati sy gumbira ape yang sy buat...

so sampai kat ILP, mcm biase lah hantar Local Other yang

sah siap di pesan, then ambik pesanan dan sebut harga yg baru..

humm...org yang dicari takde..tapi yang tak dicari ade..

staff ILP : " da dekat kul 1pm ni..jom kuar lunch..?"

dalam hati sy berkata "aik? men redah jerk?hum...

hensem jugak mamat nieh..hehe...

galop! ajak aku kuar lunch lar

plak.mentang2 lar da dekat kul 1pm.."

dan sy menjawab "hehe..sorry lar da ade appointment..sy byk kerja lagi.."

sy hanya Cover cun..heh heh...pantang tgk dahi licin..ahaks!

ok, beres kerja sy kat ILP, seterusnya ke UDM...

so, dalam perancangan semalam..

siapkan assignment then pas kat seorang kawan sy

yang sedang bekerja di UDM Kusza sebagai Technicion IT..

Nama die Amir, Kebetulan c Amir ni nak ke Dungun

untuk betulkan Presentation die, so sy tumpang lar sekaki

hantarkan assignment yg siap dibetulkan dan dibantu oleh

seorang sifuu yang bernama Ibrahim atau IMp..

hehe..untuk mendapatkan markah yang cemerlang..

so, kami semua ini berkorban lah..biarlah lecture jauh nun di

Dungun sana, tetap di kejar jua...kan AMir? hehe...

Jd Kurier sementara..ape salahnyer..heh heh..

Selepas tu, saya trus ke site menuju ke pintu belakang UDM,

dimana letaknya tapak projek,

so tgk ape yang patut kebetulan bawak

Camera yg tak seberapa mahal..

snap snap snap and snap setiap sudut Driving Range

yang separuh siap itu...agar dapat dijadikan bukti

dan plan pembinaan projek tersebut.

Fuhh panas sungguh hari nie??

terase kulit muka sy mcm dibakar atas

alat pemanggang yang panas habanya...

then call cik Ida..

Aja : "Ida Jom g minom2 then temankan aku makan skali!"

Ida : "Orait! aku kat Library.."

kuat lar cik Ida ni study..hehhe..so gud luck for u!

selepas kenyang makan sedikit nasi berlauk kan ikan panggang

dan ulam ulaman...

saya trus hantar CIk ida yg comel nie semula ke UMT..

then sy pun balik umah...
then race lagi...heee

Alhamdulillah Selamat..hehe

Waa...get rest..i'm very tired...zzzzZZZZ

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More