Nov 26, 2008

mimpi..

African house snake Pictures, Images and Photos

humm teringat sal mimpi aku 2 hari lepas...

pelik lar mimpi aku tu humm...

Aku bermimpi terjumpa ular..

satu ular kecik dan satu lagi ular besar

mcm ular cobra tapi kepala die tak ngembang..

cume acuh2 kat aju..ishkk bahaya....

aku just lari then bru lar aku terjumpa ular kecik plak..

ape kah maksud disebalik mimpi ini?

aku sms ibu aku...ibu aku jwab :

"kalau mimpi ular kate org2 tua ade org

nak mai meminang dan ade rezeki nak dtg"

hum pening gak aku..tapi yg aku risau

"de org nak mai meminang"

haa..yg tu aku macam tak leh tima..hahaha

whatever lah..

ape2 pun aku tak leh percaya sepenuhnyer..

semua kejadian ditakdirkan NYA...

ok Adios!..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More